.

.

20 БР. Цветни Кичури За Удължаване на Косата, Тюркоаз +синьо/Виолетово + Синя Шнола за Коса Разширения, Вечерни Удар за Модни Партита, Подаръци за деца, така и за Момич?

20 БР. Цветни Кичури За Удължаване на Косата, Тюркоаз +синьо/Виолетово + Синя Шнола за Коса Разширения, Вечерни Удар за Модни Партита,

BGN 5.40

Наличност
На склад

[Косата лилаво-тюркоаз] : преки удължаване на коса с фиби, всяка от които е с индивидуално заколкой и в индивидуална опаковкаЦветни наращенные косата тюркоазено, лилаво и сапфирово синьо цветове, 10шт сини наращенных коса, 5шт тюркоаз наращенных коса и 5шт лилаво наращенных на косата. [Може да се режат] : Това е цветно косата е с дължина 22 инча, която е достатъчна, за да може да се режат под своя дължина на косата.Идеален за полагане на деца, момичета и жени. [Отлични синтетични изкуствена коса] : 100% термостойкое синтетично влакно, выдерживающее температурата до 180 градуса по Целзий (360 градуса по Фаренхайт).Можете да украсите му права пръчка за коса или клещи маша. [Очарователни, стилни моменти за партита] : идеален за Коледа, Нова година, рожден ден, на Деня на Св. Патрик, партита, фестивали, cosplay, костюмированной парти, за Хелоуин или за всякакви ежедневни бижута за дейности. [Индивидуална опаковка] : Всеки цвят на перука е индивидуална опаковка, която позволява да ги избегне слепване или entanglements.Ако по някаква причина не сте доволни от покупката си, моля, свържете се с нас без никакво колебание. [Косата тюркоаз и син цвят] : преки наращенные коса с фиби, всяка от които е с индивидуално заколкой и в индивидуална опаковка.Цветни наращенные косата с тюркоаз и сапфирово-сини нюанси, 10 бр.

Опции за продукта

Свързани продукти