.

.

Градински Инструменти HANABASS Градински Инструменти, Детски, Градински Инструменти, Ръчни Гребла от Неръждаема Стомана 7 Назъбени Наклона Градински Гребла за Плевен?

Градински Инструменти HANABASS Градински Инструменти, Детски, Градински Инструменти, Ръчни Гребла от Неръждаема Стомана 7

BGN 0.67

Наличност
На склад

С помощта на тези гребла, ще можете ефективно да се подобри работата в градината, те са удобни за употребаИзработен е от материал от неръждаема стомана, който може да продължи дълъг период от време.С фина обработка, не е лесно да изчезне, е много практичен за употреба.Като добър избор за градинарство, за тези хора, които обичат градинарство и озеленяване.Не може само да се разрохка почвата, но и да събират и премахване на плевелите. конструкция с 7 зъбите, надеждна и ефективна.Описание на Този продукт представлява градински гребла.Той се прилага за копаене, разрохкване на почвата, градинарство, трансплантация и т., са широко за дома, градината, ферма и други места.Това ще бъде добър избор за вас.Освен това, можете да го споделите със семейството си и приятели, които обичат да се ангажират с градинарство.Характеристики -Цвят : сребрист -Материал : неръждаема стомана -Размер : 31,00 X14,50 X8,00 см. / 12,18 X5,70 X3,14 инча -Може не само да се разрохка почвата, но и да събират и премахване на плевелите. конструкция с 7 зъбите, надеждна и ефективна. -С помощта на тези гребла, можете да ефективно да се подобри работата в градината, те са удобни за употреба. -Като добър избор за градинарство, за тези хора, които обичат градинарство и озеленяване. -С фина обработка, не е лесно да изчезне, е много практичен за употреба. -Изработен от материал от неръждаема стомана, който може да продължи дълъг период от време. - Цвят : сребрист.- Размер : 31x14,5 см. на Помещение включва 1 х наклона.

Опции за продукта

Свързани продукти