.

.

Ubyyddo 2 на Руло Гредова ленти за подови настилки, 3 1/8 x 50 Бутиловая лента за украса, Водонепроницаемое печат и устойчивост на атмосферни влияния, Самозалепващи Вспыхи?

Ubyyddo 2 на Руло Гредова ленти за подови настилки, 3 1/8 x 50 Бутиловая лента за украса, Водонепроницаемое печат и устойчивост

BGN 24.53

Наличност
На склад

【Водоустойчив и издръжлив】 Благородна бутиловая лента е еластична, гладка и устойчива на корозия, а също така има добри водоустойчиви характеристики, които могат ефективно да се предотврати попадането на вода върху греди и пирони или ги корозия други химикали 【Лесна употреба】 Почистете повърхността на греди и греди, не се изисква специален софтуер или пробиване на дупка, просто се нуждаят от ножици. 【Широко приложение】 Висококачествено лепило и гъвкави характеристики позволяват да го използвате върху повечето повърхности, като подови настилки, греди, греди, дърво, метал, воронки кръпки, на дупки за пирони, тръби, изпускащ в желобах и др. 【Акклиматизированная температура】 Всяка бутиловая гредова, със лентата е с дължина 50 метра и ширина 3-1 / 8 инча.Гредова, със лента за украса може да се използва при температури от -20° С до 230°C. 【за Обслужване на клиенти】 Моля, използвайте бутиловую лента за покриви, в сухи условия, без отпадъци.За всякакви въпроси, моля, първо се свържете с нас и ние ще ви отговорим в рамките на 24 часа. 【Водоустойчив и издръжлив】 Благородна бутиловая лента е еластична, гладка и устойчива на корозия, а също така има добри водоустойчиви характеристики, които могат ефективно да се предотврати попадането на вода върху греди и пирони или ги корозия други химикали. 【Лесна употреба】 Почистете повърхността на греди и греди, не се изисква специален софтуер или пробиване на дупка, просто се нуждаят от ножици. 【Широко приложение】 Висококачествено лепило и гъвкави характеристики позволяват да го използвате върху повечето повърхности, като подови настилки, греди, греди, дърво, метал, воронки кръпки, на дупки за пирони, тръби, изпускащ в желобах и др. 【Акклиматизированная температура】 Всяка бутиловая гредова, със лентата е с дължина 50 метра и ширина 3-1 / 8 инча.Гредова, със лента за украса може да се използва при температури от -20° С до 230°C. 【за Обслужване на клиенти】 Моля, използвайте бутиловую лента за покриви, в сухи условия, без отпадъци.

Опции за продукта

Свързани продукти