.

.

Onlyliua Power S?ver, Интелигентно пестене на енергия, икономия на енергия за устройство за битова, офис техника, безопасно и надеждно, без загуба на електроенергия, високое?

Onlyliua Power S?ver, Интелигентно пестене на енергия, икономия на енергия за устройство за битова, офис техника, безопасно и надеждно, без

BGN 12.66

Наличност
На склад

【Вашата енергия и пари】Функция блок пестене на енергия е в стабилизиране на напрежението, балансиране на ток и защита от пренапрежение за постигане на ефект на пестене на енергияСистема за пестене на енергия също може да подобри използването на мощността на електроуредите, избягване на недопустимой загуба на електроенергия и по този начин да се удължи живота на електротехнически изделия. 【Сигурен и надежден】Външната част на това устройство за пестене на електроенергия е напреднала пожар и взривозащитени характеристики, както и вътрешни мерки за защита от изтичане на информация го правят безопасен и надежден.Енергоспестяващ блок ще бъде по-плавно се върне на ток, натрупва с помощта на система от кондензатори, в нормално състояние без удари при работа с номинален товар. 【Удобно да се използва】 Вилица за хранене е много лесен за използване, просто включете в храненето към електрически контакт, не се нуждае от специално внимание или услуга.Ще ви помогне да подобрите използването на електрическа енергия, избягване на недопустимой загуба на електроенергия. 【Липса на загуби на електроенергия】 Ние не крадем ток, просто ви помагаме да автоматично да намалят ежедневните загуби на енергия, като по този начин спестява вашите пари. 【Област на приложение】 Подходящ за климатици, хладилници, перални машини, електрически вентилатори, телевизори, лампи, звукови кутии, луминесцентни лампи и други изделия. 【Вашата енергия и пари】Функция блок пестене на енергия е в стабилизиране на напрежението, балансиране на ток и защита от пренапрежение за постигане на ефект на пестене на енергия.Система за пестене на енергия също може да подобри използването на мощността на електроуредите, избягване на недопустимой загуба на електроенергия и по този начин да се удължи живота на електротехнически изделия.【Сигурен и надежден】Външната част на това устройство за пестене на електроенергия е напреднала пожар и взривозащитени характеристики, както и вътрешни мерки за защита от изтичане на информация го правят безопасен и надежден.

Опции за продукта

Свързани продукти