.

.

STOBOK Box Списание за Scrapbooking Мъниста Контейнер За Съхранение на Скоростната кутия за дискове За Файлове Хартия Кутии Титуляр За съхранение на Ducoment Хартиена Кутия За П?

STOBOK Box Списание за Scrapbooking Мъниста Контейнер За Съхранение на Скоростната кутия за дискове За Файлове Хартия Кутии Титуляр

BGN 9.85

Наличност
На склад

С Прозрачни пластмасови кутии за бродерия : катарами са свързани и се поддържат чисти, а не разпръснати. - - Прозрачен капак с визуален дизайн ви позволява веднага да се запознаете с придружаващите ги документи.Калъф за организация на бижута : идеална за съхранение на важни документи, важни сертификати, важни материали и т. В домове, офиси, спалните и много други.Чантата за съхранение на документи : Цвят - прозрачен.Прозрачна кутия за съхранение на : Кутии штабелируются и имат заниженный размер, така че да можете лесно да ги зареже в стаята си за бродерия или килера.Кутия за съхранение на списания : за съхранение на хартиени документи.Прозрачни пластмасови кутии за бродерия : скрепителни елементи са свързани и се поддържат чисти, а не разпръснати. - - Прозрачен капак с визуален дизайн ви позволява веднага да се запознаете с придружаващите ги документи.Калъф за организация на бижута : идеална за съхранение на важни документи, важни сертификати, важни материали и т. В домове, офиси, спалните и много други.Чантата за съхранение на документи : Цвят - прозрачен.Прозрачна кутия за съхранение на : Кутии штабелируются и имат заниженный размер, така че да можете лесно да ги зареже в стаята си за бродерия или килера.Кутия за съхранение на списания : за съхранение на хартиени документи.Кръст Бод Пакет включва 1 x кутия за съхранение на документи Характеристики -Материал : PP Бизнес индекс карта. - Цвят : Прозрачни Пластмасови кутии за бродерия. - Размер : 36 x 27 x 4.5 см Кутия за съхранение на хартия за scrapbooking. - Катарами са свързани и се поддържат чисти, а не в разбросанном Калъф за организация на бижута.Прозрачни пластмасови кутии за бродерия формат А4 - Лесен, удобен за в переноске и използване на хартиена кутия за попълване. - Кутии штабелируются и имат заниженный размер, така че да можете лесно да ги сгънете в стаята си за бродерия или шкаф с контейнер за съхранение на топчета. - Той е идеална за съхранение на важни документи, важни сертификати, важни материали В домове, офиси, спални и други кутии за съхранение на документи.

Опции за продукта

Свързани продукти