.

.

Челни маси Стойка за обувки, Шкафчета за обувки, ултра-шкаф за обувки с 12 см, домашен стоманен шкаф за чаши голям капацитет, монтиран на стената масичка за кафе за об?

Челни маси Стойка за обувки, Шкафчета за обувки, ултра-шкаф за обувки с 12 см, домашен стоманен шкаф за чаши голям капацитет,

BGN 2.67

Наличност
На склад

Малка площ, само 12,2 см, ви позволява пълноценно използване на пространството пред вратата, ще можете пълноценно да използвате вратата, ъгли и други тесни пространства, което прави къщата по-просторнаЛесно се отваря и затваря, удобен за използване шкаф, ултратънък, може да се пусне канал, т. отворите и да използвате, удобно, бързо и лесно да промените обувки у дома, за да не се поставят у дома бактериални петна.Многослойни стени за съхранение в гардероба, в които децата могат лесно да се заеме със себе си, могат да бъдат в зависимост от семейството или тип обувки, индивидуални прегради за съхранение, лесно да се намери обувки, които можете да вземете със себе си.Характеристики : корпус с катарама "гъши врат", штампованное мултимедия, дизайн "гъши врат", гладко и комфортно усещане, заоблени ъгли не травмируют ръка, магнитно усвояването на врати направени от най-силните магнити за предотвратяване на самостоятелно отваряне на вратите на шкафовете, може да се намали шума при отваряне и затваряне.На сцената на продукта показват, когато тя изглежда добре плавно отваряне и затваряне на вида на тумблера + магнитно усвояването на вратите + тиха кристал тампон = понижава нивото на шума.Име на продукта : обувки шкафматериал : Phyllostachys pubescensМатериал : Металлметаллический материал : стомана Начин на инсталация : Пълна настройка на Цветова категория : бял черен Структура на мебели : Скелетна конструкция, Начин на отваряне и затваряне : флип-надолу задвижваната Начин на монтаж : Да Обем на опаковката : 8-15 кгРазмеры : 50 см. * 12 см * 70 см, 65 см. * 12 см * 70 см. * 12 см * 70 см, 80 см. * 12 см * 70 см Инструкции за грижа : Избършете с влажна кърпа и подсушете го на проветриво място. Забележка : поради различни методи за измерване и серии, произведени в размери, посочени в страницата, може да бъдат толеранс от 1-2 метра.Конкретен размер зависи от самия обект. Ние искрено се надяваме, че ще сте доволни с този продукт и ще ви предоставим професионално обслужване на клиентите.

Опции за продукта

Свързани продукти