.

.

NailArt Очите на Котката, Ноктите на ръцете, Маникюр с пеперуди, Украсена с Диаманти, режийни ноктите с довършителни работи с висококачествени външни нокти, Акрил уши, ?

NailArt Очите на Котката, Ноктите на ръцете, Маникюр с пеперуди, Украсена с Диаманти, режийни ноктите с довършителни работи с висококачествени

BGN 11.06

Наличност
На склад

【Високо качество】 : Нашите нокти са изработени от висококачествена и екологично чиста смола ABS, екологично чист материал, без мирис, няма да навредят на ноктите или тялото 【Супер лесен за използване】 може да получи едно и също качество, че и в маникюрном от салон за 3 минути!Просто изберете Подходящия размер и залепете с лепило за нокти или двустранно тиксо.Чудесен избор за домашен изграждане на нокти с ръце и Спешни срещи!. 【Няколко приложения】 : Стикери за нокти са идеални за майстори нейларта или ученици, подходящи за маникюрных салони и занаяти у дома, отличен подарък за жена, приятелка, майка или сестра, са идеални за парти/сватба/ селското стопанство/Хелоуин/Коледа/Нова година/Св. Nail Art очите на котката, ноктите на ръцете, маникюр с диамантена пеперуда, режийни ноктите, висококачествени фалшиви нокти, акрил уши, дълги прозрачни ноктите, очите на котката, ноктите на ръцете, маникюр с диамантена пеперуда, режийни ноктите, висококачествени въздушни ноктите Материал : гума Цвят : както е показано на фигура , за разликата между различните монитори образ може да има малка разлика в цвета. моля, уверете се, че нямате нищо против, преди да поръчате, благодаря!)Тегло на опаковката : 15 грама опаковка Размер : 7,1x1,2x11,7 см, (Моля да се допуска грешка в 1-3 мм от ръчно измерване. моля, уверете се, че нямате нищо против, преди да поръчате.)Продуктът съдържа : 24 бр x режийни нокти.

Опции за продукта

Свързани продукти