.

.

Прости масажни легла ZHUAN, Пола, Калъфка за възглавница, Масажна маса, Комплекти Чаршафи, Престилката, Покривки за физикална Терапия в салон за Красота от 4 теми, Покр?

Прости масажни легла ZHUAN, Пола, Калъфка за възглавница, Масажна маса, Комплекти Чаршафи, Престилката, Покривки за физикална Терапия в салон

BGN 62.39

Наличност
На склад

☀ Най-удобно покривало за легло за масаж легла-нашият козметичен комплект от четири обекта е Изработен от 100% полиестер, той е мек и удобенОтличаващ се с висока издръжливост и възстановяване на еластичността, тя е здрава, изглажда бръчки И не съдържа желязо. ☀ Функционален набор от масажи кушеток-Чаршаф-полата е Толкова добър, че позволява скриване на всички неща под масажен маса, което прави вашия спа център чисти и спретнати и спестява място. одеало голям и достатъчно дебели, за да се запази конфиденциалността на клиентите и температурата на тялото. ☀Подходящ за стандартни маси - Подходящи за почти всички масажното легло с квадратни ъгли.Гъвкави свързващи кърпи лесно се плъзгат, са задържани И лесно могат да се настанят възглавници.Кърпи голям размер осигуряват максимално покритие на масата и чист стил. ☀ ЕЛЕГАНТЕН ДИЗАЙН -Възхитителен дизайн с волани, събрани къдри по 3 страни на леглото за класически, красив външен вид и дълготрайност. ☀ Луксозен спа комплект - Красиви цветове и семпъл дизайн ще подобри цялата среда на вашата стая или в спа центъра, идеален за комерсиална употреба. ☀ Най-удобно покривало за легло за масаж легла-нашият козметичен комплект от четири обекта е Изработен от 100% полиестер, той е мек и удобен.Отличаващ се с висока издръжливост и възстановяване на еластичността, тя е здрава, изглажда бръчки И не съдържа желязо. ☀ Функционален набор от масажи кушеток-Чаршаф-полата е Толкова добър, че позволява скриване на всички неща под масажен маса, което прави вашия спа център чисти и спретнати и спестява място. одеало голям и достатъчно дебели, за да се запази конфиденциалността на клиентите и температурата на тялото. ☀Подходящ за стандартни маси - Подходящи за почти всички масажното легло с квадратни ъгли.Гъвкави свързващи кърпи лесно се плъзгат, са задържани И лесно могат да се настанят възглавници.Кърпи голям размер осигуряват максимално покритие на масата и чист стил. ☀ ЕЛЕГАНТЕН ДИЗАЙН -Възхитителен дизайн с волани, събрани къдри по 3 страни на леглото за класически, красив външен вид и дълготрайност.

Опции за продукта

Свързани продукти