.

.

TOYANDONA Играчки за момчета 300 бр., Перка, Цветни Детски Сувенири, Подаръци за партита, Пластмасов Рожден Ден за Епидемиологията на Взаимодействие, Случаен Ръкохваткат?

TOYANDONA Играчки за момчета 300 бр., Перка, Цветни Детски Сувенири, Подаръци за партита, Пластмасов Рожден Ден за Епидемиологията на Взаимодействие,

BGN 53.14

Наличност
На склад

пластмасатаДЕТСКИ СПОРТНИ ИГРАЧКИ - прости, но забавни, те ще си деца с щастливо детство.ДЕТСКИ ИГРАЧКИ - Позволете на децата си да се държат далеч мобилен телефон и компютърни игри и включат в тази забавна играчка.ИГРАЧКА "ЛЕТЯЩА чиния"- ПРИЛОЖЕНИЕ - Добра играчка за отдих и развлечения в парка. Подходящ за игри на тематични партита, тържества, фестивали, посиделках и т. ИГРАЧКА "ЛЕТЯЩА ЧИНИЯ" - Играйте с детето си на тази играчка в рамките на отношенията "родител-дете".ЛЕТЯЩА ИГРАЧКА-ХЕЛИКОПТЕР - дайте им подаръци за рожден ден, или в ежедневния живот, които им харесат.Съдържание на пакета 100 x маховичков Особености - Следвайте собственото си дете, за да играете тази играчка в отношенията родител-дете. - Позволете на децата си да се държат далеч мобилен телефон и компютърни игри и включат в тази забавна играчка. - Изработен от за трайност и сигурност в употреба. - Прости, но весел, той ще си деца с щастливо детство. - Размер : около 17x2x1 виж - Цвят : случаен. - Материал : Пластмаса. - Чудесен подарък за деца на рожден ден или в ежедневния живот, това е много хареса.Описание на продукта Детски играчки са Чудесен подарък за децата. детски спортни играчки са Изработени от здрава и сигурна в употреба на материала.Летяща чиния играчка Следвайте детето си да играе с тази играчка в отношенията родител-дете.Летяща играчка на хеликоптер търсите развивающую играчка, която също е в състояние да се забавлявате с вашите деца?Нашият продукт ще се превърне в чудесен избор.

Опции за продукта

Свързани продукти