.

.

Опаковка от сапун за баня Помпа-опаковка сапун с Безконтактни пяна, Автоматичен Стена / Настолна Опаковка Лосион, с инфрачервен датчик за движение Дозатори за сапу?

Опаковка от сапун за баня Помпа-опаковка сапун с Безконтактни пяна, Автоматичен Стена / Настолна Опаковка Лосион, с инфрачервен датчик за

BGN 34.00

Наличност
На склад

Това стилно и изглежда страхотно ◆ Удобна опаковка за сапун с бързо зареждане с елегантен и модерен дизайн го прави идеален продукт за всяка баня. * Когато ръката се окаже на около 5 см от вратата на машината, течността ще бъде пусната автоматично.Количеството на течност може да се регулира на две нива, а мигащ индикатор ще сочи в работно състояние.Инфрачервен сензор автоматично пуска течност, която е по-хигиенично при безконтактен използване. * Версия за зареждане чрез USB + дълъг живот на батерията : чип за контрол на захранването на собствените си дизайн, защита от зареждане и разреждане, дизайн с ниска консумация на енергия в режим на готовност. * Тенис и стенен монтаж : подходящ за домакинства, хотели, болници, училища, ресторанти и т. Засилване на чувство за качество и удобство на среда използване.Това стилно и изглежда страхотно. ◆ Удобна опаковка за сапун с бързо зареждане с елегантен и модерен дизайн го прави идеален продукт за всяка баня. * Когато ръката се окаже на около 5 см от вратата на машината, течността ще бъде пусната автоматично.Количеството на течност може да се регулира на две нива, а мигащ индикатор ще сочи в работно състояние.Инфрачервен сензор автоматично пуска течност, която е по-хигиенично при безконтактен използване. * Версия за зареждане чрез USB + дълъг живот на батерията : чип за контрол на захранването на собствените си дизайн, защита от зареждане и разреждане, дизайн с ниска консумация на енергия в режим на готовност. * Тенис и стенен монтаж : подходящ за домакинства, хотели, болници, училища, ресторанти и т. Засилване на чувство за качество и удобство на среда използване.Ето и най-добрите продукти от първа необходимост в банята.◆ Гигиеничный, лесно моющийся опаковка, предназначени за подаване на необходимия брой на необходимия продукт, който намалява използването и свежда до минимум на отпадъците.Използвайте автоматично дозиране система сапун на пяна, за да се избегне кръстосано заразяване, подходящи за дома, кухня, баня, тоалетна мивка, училища и т.

Опции за продукта

Свързани продукти