.

.

Cabilock 2 бр. Инструменти Прочиститель Цветни Мивки за Баня и Засоритель Водопроводчик Кухня Домакински Прочищенная Вана X. Баня Домашни см Случаен Сливи Малко Препар?

Cabilock 2 бр. Инструменти Прочиститель Цветни Мивки за Баня и Засоритель Водопроводчик Кухня Домакински Прочищенная Вана X. Баня Домашни см

BGN 8.63

Наличност
На склад

PVC СРЕДСТВО за ПРЕМАХВАНЕ на ЗАСОРОВ от ТОАЛЕТНОТО дупки в тоалетната - Водосточни буталото е изработен от висококачествен материал, който има дълъг експлоатационен живот.Средство за ПРЕМАХВАНЕ на ЗАСОРОВ Инструмент е изработен от висококачествен материал фина работа и е трайна за дълъг експлоатационен срок.ИНСТРУМЕНТ за ИЗТОЧВАНЕ на МИВКИ - подходящ за почистване и източване в кухнята или банята.ПОГРУЖНАЯ КУХНЕНСКА МИВКА - вие можете да я използвате за почистване на кухненски мивки или тоалетни.БУТАЛОТО за КУХНЕНСКА МИВКА-Инструмент се различава компактни размери и леко тегло, което го прави удобен за използване. Средство за премахване на засоров от ТОАЛЕТНОТО дупки в тоалетната от PVC Водосточни буталото е изработен от висококачествен материал, който се отличава с дълъг живот.Средство за ПРЕМАХВАНЕ на ЗАСОРОВ Инструмент е изработен от висококачествен материал фина работа и е трайна за дълъг експлоатационен срок.ИНСТРУМЕНТ за ИЗТОЧВАНЕ на МИВКИ - подходящ за почистване и източване в кухнята или банята.ПОГРУЖНАЯ КУХНЕНСКА МИВКА - вие можете да я използвате за почистване на кухненски мивки или тоалетни.БУТАЛОТО за КУХНЕНСКА МИВКА - Инструмент се различава компактни размери и леко тегло, което го прави удобен за използване.Пратката включва 1 х дноуглубительный буталото Характеристики-Цвят : както е показано - Е практичен дизайн нещастници, осигурява усвояването. - Рационална конструкция, която позволява ефективно и бързо прочищать дренаж. - Специално разработен за почистване слива в банята и кухненски мивки. - Различно е проста структура, много лесен за използване. - Размер : около 17 X12,5 X12,5 см/6,68 X4,91 X4,91 инча - Материал : PP, PVC - Забележка : случаен цвят или писалка - Инструмент е изработен от висококачествен и фина изработка и е трайна за дълъг експлоатационен срок.Описание на продукта погружная кухненска мивка Търсите практичен прочищающий буталото?Търсите издръжлив, не засоряемый инструмент, който можете да използвате за дълго време?Ако отговорът ви е "да", моля, елате и погледнете този продукт!Нашият ефективен дренажен буталото за почистване засоров трябва да отговарят на вашите нужди.

Опции за продукта

Свързани продукти