.

.

NUOBESTY Tools 2 бр. Корпоративна Инструмент за Дома Занаяти Гилотина за Преносим Ръчен Нож на Машинката За Рязане на Хартия Училище Цветен Мини Офис Случаен Практичен Ръ?

NUOBESTY Tools 2 бр. Корпоративна Инструмент за Дома Занаяти Гилотина за Преносим Ръчен Нож на Машинката За Рязане на Хартия

BGN 7.21

Наличност
На склад

Машинка за хартия -мини размер, лек и портативен, лесен за носенеДОМАШЕН нож за ХАРТИЯ - Практичен нож, изработен от пластмаса, чудесен инструмент за рязане на хартия, етикети и снимки. Добър избор за рязане на хартия. добър помощник в ежедневието.Ясна скала дава възможност за лесно и правилно да завърши работата на рязане.Уникален дизайн предпазва пръстите от всяка опасна операция.Пакетът включва 1 x нож за хартия Функции-Ясен мащаба позволява лесно и правилно приключване на работа на рязане. - Практичен нож, изработен от пластмаса, чудесен инструмент за рязане на хартия, етикети и снимки. - Мини размер, лек и портативен, лесен за носене. - Размер : около 28x10,5x2,5 см / 11,02x3,94x0,98 инча - Материал : пластмаса - Уникален дизайн предпазва пръстите от всяка опасна операция. - Добър избор за рязане на хартия. добър помощник в ежедневието. - Цвят : случаен цвят на Информация за стоки домашен нож за хартия е Снабден с плъзгаща се линийка, мрежа за изравняване и мащаб, които ще ви помогнат да получите точни измервания. цветна машинка за хартия инструмент за рязане на хартия, от който се нуждаете в офиса или в ежедневието си.Professional е предназначен за рязане на хартия.Уникален дизайн предпазва пръстите от всяка опасна операция.

Опции за продукта

Свързани продукти