.

.

Машина за производство на етикети с Панделка, Преносимо Ръководство за етикети Термотрансферен Leepesx, Безжична Машина за производство на етикети, БТ, за вашия офис, ?

Машина за производство на етикети с Панделка, Преносимо Ръководство за етикети Термотрансферен Leepesx, Безжична Машина за производство

BGN 40.62

Наличност
На склад

【Начин за свързване】 : Поддръжка за безжично свързване на BT 40 е съвместим със смартфони с Android и i OS.Връзка БТ позволява да се освободят от ограниченията на кабела, което е удобно.Моля, следвайте ръководството за потребителя, за да изтеглите подходящо приложение на вашия смартфон, можете да печатате по всяко време и навсякъде, когато връзката е успешна. 【Непрекъснато печатане на по-голям капацитет】 : За една операция може да се изпълни на няколко повтарящи се знаци, че се осигурява максимална приемственост печат на етикети за големи стокови позиции. 【Безплатен печат на етикети】 : Печат на етикети, по-свободен, поддържа печат на мултинационални езика, хоризонтална версия, вертикална версия, бар-код 1 D / 2 D и масата за печатане и т. В заявлението, има голям пот материали, обогатяване на създаване на вашия етикет. 【Вградена батерия】 : Вградена акумулаторна литиево-йонна батерия с голям капацитет 1200 mah за топлинна, време на непрекъсната работа до 4 часа.Работи с ниски нива на шум, принтера не се нуждае от мастило касета при употреба, ниски оперативни разходи. 【Деликатен и преносим】 : Красив цвят, малък и лек корпус, тегло около 200 грама, изработен е от висококачествена ABS-пластмаса, може да се постави в джоб или чанта, лесно да го вземете с вас навсякъде.Най-добрият подарък за студенти, офис работници, приятелите, семейството. 【Удобно за живеене】 : Широко се използва в домакинството, склад, офис, супермаркет за печат на етикети, цени, тегло, дати, имена и т., Това е вашият помощник за работа, който ще направи вашата работа по-ефективна.Технически спецификации : Цвят : зелен / розов / черен (по избор) Модел : D11 Материал : ABS Режим на печат : термо печат Ширина на хартията : 15 мм Ефективна ширина на печат : 12 мм Разделителна способност : 203 dpi Връзка : BT 4.0 Батерия : Вградена литиево-йонна батерия с капацитет 1200 mah Скорост на печат : 30-60 мм / с Напрежение : 5, 1 И Време за зареждане : 3-4 часа Размер на принтера : 132 * 79 * 29 мм / 5.

Опции за продукта

Свързани продукти