.

.

Eyeon 6 Водоустойчива Куполна Порт Прозрачен Капак на Корпуса на Обектива с дръжка и лансиране и Защитно Куполна Чанта за GoPro Hero 7 Hero 6 Hero 5 Black Hero 2018 Аксесоари за Гмуркан?

Eyeon 6 Водоустойчива Куполна Порт Прозрачен Капак на Корпуса на Обектива с дръжка и лансиране и Защитно Куполна Чанта за GoPro Hero 7 Hero

BGN 2.67

Наличност
На склад

【Пълна съвместимост】 6 "купол порт, специално предназначени за подводна стрелба Go Pro Hero Black 7, Hero 7 Silver, Hero 7 Gray, Hero 6, Hero 5 Black, Hero 2018 г, за да се гарантира отлични оптични характеристики. 【ОТЛИЧНА стрелба НАД / под ВОДА 】 Отстраняване на водата от обектива ви позволява да правите снимки както над, така и под вода едновременно.Широкоъгълен обектив ви помага да правите спиращи дъха снимки. 【Висококачествени детайли】 са Изработени от качествен КОМПЮТЪР + акрил, высокопрозрачного материал, който гарантира отлична видимост и получаване на ярки изображения над / под вода.Усъвършенстване на плаващ дръжка за ръка, покрита с гума, има осигури продължителен форма, приятен на допир, устойчива на плъзгане, устойчива и надеждна. 【Всички В един невероятен дизайн 】 Всичко е в един корпус от поликарбонат и водоустойчива кутия за камера, което позволява да се избегне риска от изтичане на информация, причинени от твърде голям положение събрание. 【КОМБИНАЦИЯ С ПИСТОЛЕТНЫМ лансиране】 пакетни пистолетен спусъка е проектиран в съответствие с эргономикой, за да може да го управлява с една ръка.Тази комбинация ви позволява да получите достъп до бутона за освобождаване на затвора на камерата и опростяване на процеса на снимане. 6"Купол порт за Go Pro Hero 7 /6/5 Герой (2018) - Премахване на водата от обектива ви позволява да правите снимки както над, така и под вода едновременно.Те често се наричат изображения "половина и половина", "50/50", "над и под" или "дуплекс". -Лесен за управление, почти безкрайна дълбочина на рязкост, широкоъгълен обектив видео правят Go Pro са подходящи за това приложение. -В купольном порто се използва обичай полусферический купол, който оптически се качват за работа с обектив Go Pro, всичко, което ви трябва, това е камера, включете го и ще получите зашеметяващи снимки. -Използване на полусферического купол елиминира перпендикулярный ъгъл между централна котлони и купол.Ползите от това са премахване на кръгла размисъл и подобряване на гидроизоляционное покритие, като същевременно намали форм-фактор и запазване на пълния площад предната повърхност.

Опции за продукта

Свързани продукти