.

.

Комплекти инструменти за дредов, Вязаная Игла за дредов, Инструмент за затягане на дредов на една кука, Брави за изграждане на Дредов, Аксесоари за Затягане на Коса?

Комплекти инструменти за дредов, Вязаная Игла за дредов, Инструмент за затягане на дредов на една кука, Брави за изграждане на Дредов,

BGN 3.33

Наличност
На склад

✅【Че получавате】 Ние сме подготвили за клиентите на 8 вида опаковки, за да ви предостави повече възможности за разнообразие и персонализацияВсяка опаковка съдържа различни продукти, както и използването на продукти и персонализация също са разнообразни.Идеален за всички типове коса, текстурата и стилове. ✅【Материал изделия】 Тези инструменти за плетене на плитки, изработени от неръждаема стомана, пластмаса и бамбук, трайно в употреба, повърхността е гладка, не се притеснявайте, че тя ще навреди на кожата на главата, при измъкне бамбук дръжка, тя е лесно да се държи в ръка. ✅【Използване на продукта】 Те намират широко приложение; Комплект за бродерия с защелкивающимся на една кука за плетене на една кука може да се използва за нетиране, изтегляне, фиксиране, ремонт на вашите дредов, модели за плетене на една кука, производство на платното за изтривалки, игли за пуловери, ремонт порванных чорапи и чорапи и т. може да Се наслаждавате на занимание със собствените си ръце. ✅【Дисплей стока】 Дръжка за плетене на една кука изработени от бамбук, игла за плетене на една кука и блокер инструменти са изработени от здрава неръждаема стомана. нескользящие, гъвкави, издръжливи, изискан и траен, които могат да се свържат с вас в рамките на дълъг период на употреба. ✅【Достатъчно пълен набор от инструменти и различни размери】 В опаковката са представени различни стилове, размери и куки, в зависимост от дебелината на плетени косата си, можете да изберете инструмента за плетене на една кука е едно от подходящите размери, това позволява лесно да се поправи, и да определи къдрици.Както и златен пръстен за удължаване на косата може да се използва при заплетении на косата.Нашият набор от инструменти за плетене на една кука, тъкане на иглата, стоманена кука за плетене на една кука с бамбукова дръжка, блокер игла за модни прически, на разположение в различни размери дредов, една кука за плетене на една кука Може да се използва за малки, средни или големи дредов, не е нужно да се притеснявате за това, че не можете да намерите подходящ инструмент за вашата коса.

Опции за продукта

Свързани продукти