.

.

e.l.f, Хидратиращ грунд за лице, Лек, траен, Кремаво, овлажнява, изглажда, запълва порите и да e.l.f. Безупречен довършителни работи тонален крем | Лека, средна плътност и ?

e.l.f, Хидратиращ грунд за лице, Лек, траен, Кремаво, овлажнява, изглажда, запълва порите и да e.l.f. Безупречен довършителни

BGN 0.67

Наличност
На склад

Превръща лицето в безупречно, гладко платно, готов за нанасяне на грим, който трае през целия денФормула, обогатена с грозде, витамини А, С и е, подобрява цвят на лицето и хидратира кожата.ЛЕЧЕБНОТО и осветляющая : д.Flawless Finish Foundation - това е лека течна основа, която естествено пада върху кожата и овлажнява по време на работа), като помага за подобряване на неравномерно цвета и текстурата на кожата.Бежов нюанс по-светъл с хладка розови нюанси.НОСЕТЕ ПРЕЗ ЦЕЛИЯ ДЕН : Тази добре растушевывающаяся формула остава гладка като коприна, осигуряване на покритие среден до пълен и невесомую носку в продължение на целия ден.Допълнителни предимства : не съдържа масло, обогатен е с глицерин за овлажняване и омекотяване на вашата кожа.

Опции за продукта

Свързани продукти