.

.

Пластмасови кесии,пластмасови папки,Папка За файлове Портфейла Формат А4 Пластмасова Папка С Поли Джобове Плик Водоустойчив Разширяващо Папки За документи с Буто?

Пластмасови кесии,пластмасови папки,Папка За файлове Портфейла Формат А4 Пластмасова Папка С Поли Джобове Плик Водоустойчив Разширяващо

BGN 3.33

Наличност
На склад

Папка за файлове с формат А4 в 3 D-дизайн с кабинета, 2 джоба, с възможност за разширение, побира до 3 см / 10 см, побира до 1000 листа хартия формат А4 в найлонова торбичкаС отделения за подреждане на вашите файлове.Дръжте вашите празнични документи, ваучери, карти и купони и т. в ред - перфектния органайзер за документи, за къща, офис, училище и пътуване, лесен и модерен.Бистра доброто папка за документи запазва съдържанието видими и по-лесно търсене на документи, не вскрывая пликове.Всеки пакет е снабден с кармашком с етикет и еластична лента, която помага да е по-добре сортиране на различни файлове. Дизайн на бутоните с капаче, за по-лесно отваряне и фиксиране на съдържанието ви позволява повече да не се притеснявате за загуба на файлове.Ако имате някакви въпроси, моля не се колебайте да се свържете с нас.Благодаря ви, че дойдохте, желаем ви щастлив живот!.Лесен за почистване, водоустойчив.Не съдържа киселини за защита на вашите ценни документи.За многократна употреба и е подходяща за рециклиране.Спецификации Размер : 12 x 9,45 инча Общият размер : 12,8 x 9.8 инча Материал : прозрачен полипропилен, а на прозрачност пластмасова кесия формат А4 позволява ви да запазите съдържанието на видима.Траен портфейл подходящ за ежедневна употреба, например за съхранение на учебни предмети на офис документи, пътни папки формат А4, визитни картички и козметични средства.Пакет включва : 1 бр. чанта за файлове Забележка : 1. Моля, проверете размера, преди да купите.Поради ръчно измерване може да възникне грешка в 0-5 mm. молете се за милост!2. Предмети, различни от чанти и калъфи за документи в снимките на продукта, в комплекта не са включени. Моля, обърнете внимание, че поради различни монитори може да има малка разлика в цвят, моля, разберете. Посочените данни са само за справка, размер се измерва ръчно, всяка променлива може да се различават, моля, обърнете се към самия продукт, благодаря. Ако откриете някакви проблеми с нашите продукти, моля не се колебайте да се свържете с нас по електронна поща, ние ще решим проблема възможно най-скоро.

Опции за продукта

Свързани продукти