.

.

YOKIVE 10 бр. Подвижни макара за бейджа, кръгла Метална Скоба | Идентификация карта, Отличен и за офис, търговски изложения, събития (прозрачен червен)

YOKIVE 10 бр. Подвижни макара за бейджа, кръгла Метална Скоба | Идентификация карта, Отличен и за офис, търговски изложения,

BGN 36.96

Наличност
На склад

√МНОГОФУНКЦИОНАЛНИ - нашата прибиращ макара-държач за бейджей основно се използва в офиси, фирми, по време на изложения, събития, изложби и други места за закачане на картичките притежателите на карти, като карти за самоличност, персонални етикети, табелки с имена, притежателите на карти за достъп, ключодържатели ключодържател и т √ Което получавате - комплектът включва 10 бр. разтегателен сонда за бейджа дължина 27,6 инча, диаметър на кабела 0,02 инча, диаметър сонда 1,3 инча и размера на прозрачна лента 2,8 х 0. √ НАДЕЖДЕН материал - тази прибиращ макара за бейджа е изработена от метал и PVC, тя е мека и комфортна на допир, здрава и има дълъг срок на служба. √ Специална конструкция - тази прибиращ макара за бейджа с превръщането скоба-на една кука, специално предназначени за притежателя, той е удобен за носене с карта, тя е малка и лека, лесно се носи с себе си. √ Моля, обърнете внимание - моля, проверете измерванията преди да поръчате, ако сте загрижени за размера. √МНОГОФУНКЦИОНАЛНИ - нашата прибиращ макара-държач за бейджей основно се използва в офиси, фирми, по време на изложения, събития, изложби и други места за закачане на картичките притежателите на карти, като карти за самоличност, персонални етикети, табелки с имена, притежателите на карти за достъп, ключодържатели ключодържател и т.√ Което получавате - комплектът включва 10 бр. разтегателен сонда за бейджа дължина 27,6 инча, диаметър на кабела 0,02 инча, диаметър сонда 1,3 инча и размера на прозрачна лента 2,8 х 0,5 инча.√ НАДЕЖДЕН материал - тази прибиращ макара за бейджа е изработена от метал и PVC, тя е мека и комфортна на допир, здрава и има дълъг срок на служба.√ Специален дизайн - тази прибиращ макара за бейджа с превръщането скоба-на една кука, специално предназначени за притежателя, той е удобен за носене с карта, тя е малка и лека, лесно се носи с себе си.√ Моля, обърнете внимание - моля, проверете измерванията преди да поръчате, ако сте загрижени за размера.

Опции за продукта

Свързани продукти