.

.

4шт 1/2/2,5/5 мм За Центриране, Набор от тренировки, за струг, Набор от тренировки centerboren, Централните тренировки по 60 Градуса HSS, Стоманен Централно тренировка и Зенковк?

4шт 1/2/2,5/5 мм За Центриране, Набор от тренировки, за струг, Набор от тренировки centerboren, Централните тренировки по 60 Градуса

BGN 0.67

Наличност
На склад

Може да се прилага по отношение на обработката на желязо, стомана, мед, алуминий и други материалиВсяка длето е с двоен край и заточване под стандарт ъгъл 60 градуса.Остър и здрав, по-точно позициониране, ясна cutting edge. Бърза скорост на рязане и добро премахване на стружки.За прецизно пробиване в центъра на метали.Може да се прилага по отношение на обработката на желязо, стомана, мед, алуминий и други материали.Всяка длето е с двоен край и заточване под стандарт ъгъл 60 градуса.Остър и здрав, по-точно позициониране, ясна cutting edge. Бърза скорост на рязане и добро премахване на стружки.За прецизно пробиване в центъра на метали.Особености : Може да се прилага по отношение на обработката на желязо, стомана, мед, алуминий и други материали.Всяка длето е с двоен край и заточване под стандарт ъгъл 60 градуса.Остър и здрав, по-точно позициониране, ясна cutting edge. Бърза скорост на рязане и добро премахване на стружки.За прецизно пробиване в центъра на метали.При завъртане между връхчета на две експлоатирани повърхности на детайла се формира съответното центрирующее дупка.Подготвителен инструмент за поддържане на точната позиция на пробиване.Технически характеристики : Брой : 4 бр Спецификация на продукта : 1,0 мм, 2,0 мм и 2,5 мм 5,0 мм Специфични размери : като на снимката Тегло : 50 грама Няма.Диаметър на корпуса Диаметър на върха тренировки Общата дължина на # 1 от 4 мм 1 мм и 36 мм # 2 от 5 мм 2 мм 41 мм # 3 6 мм и 2,5 мм 45 мм # 4 12 мм 5 мм 61 мм Използване : 1. Централните и точка тренировки по традиционно се използват за извършване на конично дупки в центъра на струг, за да се създаде отправна точка за стандарта на спирално свредло, предназначени за предотвратяване на ходене спирално свредло. Използва се за детайли, изискващи механична обработка между центрове или центрове в страните производителки на компонентите.Пратката включва : 4 х централните тренировки.

Опции за продукта

1.0mm, 2.0mm, 2.5mm, 5.0mm :
Specific dimensions:
as the picture 
Weight:
50g 
No.:
Body diameter:
Drill tip diameter:
Total Length:
#1:
4mm:
1mm:
36mm:
#2 5mm 2mm:
41mm:
#3:
6mm:
2.5mm:
45mm:
#4 12mm 5mm 61mm :
Usage:
1. Center and spotting drills are traditionally used to make a conical hole for a lathe center in order to make a starting point for a standard twist drill, designed to prevent the twist drill from walking. 2. Used for work pieces with require machining between centers or producing center  in components. 
Package Included:
 
4 x Center Drill Bits :

Свързани продукти