.

.

Cabilock 2 бр. Закачалки От Неръждаема Стомана, на Куката За Кърпи За Душ, Стенен Куки, Кухненски Кука За съхранение в Гаража, Кука За Халат в Банята, Стоманени Закачалки ?

Cabilock 2 бр. Закачалки От Неръждаема Стомана, на Куката За Кърпи За Душ, Стенен Куки, Кухненски Кука За съхранение в Гаража, Кука

BGN 7.24

Наличност
На склад

Закачалка за врата гъби : За съхранение на най-различни неща, като дрехи, чанти, шапкиЗакачалка за кърпи за душата : Силен тегло лагер, не пада.Куки за хавлиени кърпи / хавлии : Тези куки са произведени от висококачествен материал, който изглежда много модерен и шик.На куката за кърпи за роба : издържа тегло, не пада. и е устойчив на тускнению при ежедневна употреба, стилен и елегантен, традиционен или съвременен номер.Комплекти за баня : се използват на вратите, шкафове, коридори, фоайета, коридори, коридори, офиси, гаражи, кухни и спални.Закачалка за врата гъби : За съхранение на най-различни неща, като дрехи, чанти, шапки.Закачалка за кърпи за душата : Силен тегло лагер, не пада.Куки за хавлиени кърпи / хавлии : Тези куки са произведени от висококачествен материал, който изглежда много модерен и шик.На куката за кърпи за роба : издържа тегло, не пада. и е устойчив на тускнению при ежедневна употреба, стилен и елегантен, традиционен или съвременен номер.Комплекти за баня : се използват на вратите, шкафове, коридори, фоайета, коридори, коридори, офиси, гаражи, кухни и спални.Съдържание на пакета 2 х куки Характеристики и устойчивост на потъмняване на стенописите при ежедневна употреба, стилна и елегантна закачалка за дрехи, традиционна или модерна стенни закачалка за дрехи. - Материал : Кухненски кука за съхранение в гаража от неръждаема стомана. - Цвят : Черна метална закачалка за дрехи. - Тези куки са произведени от висококачествен материал, които са много модерна и елегантна закачалка за врата гъби. - Силен тегло лагер, не пада с куки от неръждаема стомана. - използването на вратите, шкафове, коридори, фоайета, коридори, коридори, офиси, гаражи, кухни и спални, куки за халати. - Размер : Около 5,8 х 5.5 х 6,5 см стенни закачалка за дрехи. - Да се съхранява най-разнообразни неща, като дрехи, чанти, шапки и т., На метални куки за дрехи.Информация за стоки, Стенни куки За разлика от други твърди и обикновени куки, тези куки не поцарапают и няма да навредят на вашето тяло или дрехи.

Опции за продукта

Свързани продукти