.

.

Комбинирана Тренировка, M3‑M10 6 бр., Трайно Стяга, Лекота на Работа, Быстрорежущие Стоманени Метчики, Бита с Шестигранным опашка 1/4 инча за Сверлильного Резьбонарезн?

Комбинирана Тренировка, M3‑M10 6 бр., Трайно Стяга, Лекота на Работа, Быстрорежущие Стоманени Метчики, Бита с Шестигранным

BGN 2.79

Наличност
На склад

Быстрорежущая стомана с кобалт : Изработени са от бързорежеща стомана с кобалт, тези резбонарезни уши имат добра устойчивост на износване и режещи характеристикиБыстрорежущая стомана с кобалт : Изработени са от бързорежеща стомана с кобалт, тези резбонарезни уши имат добра устойчивост на износване и режещи характеристики.Множество спецификации : Със спецификациите M3 x 0,5, M4 x 0,7, M5 x 0,8, M6 x 1 и M8 x 1,25, M10 x 1.5 за да отговори на различните нужди.С шестигранным опашка 1/4 инча : Тези метчики са оборудвани със стандартен шестигранным опашка 1/4 инча за по-плътно затваряне и удобство на работа.За пробиване и нарязване на резба : метчики са подходящи за пробиване и нарязване на резба от алуминиева, дървена, мед, пластмаса и желязо пластинам и т. Конструкция 3 в 1, благодарение на функциите, пробиване, нарязване на резба и заваряване тя може ефективно да подобрят ефективността на работа. Быстрорежущая стомана с кобалт : Изработени са от бързорежеща стомана с кобалт, тези резбонарезни уши имат добра устойчивост на износване и режещи характеристики. Конструкция 3 в 1, Благодарение на функциите, пробиване, нарязване на резба и заваряване тя може ефективно да подобрят ефективността на работа. С шестигранным опашка 1/4 инча : Тези метчики са оборудвани със стандартен шестигранным опашка 1/4 инча за по-плътно затваряне и удобство на работа. Множество спецификации : със спецификациите M3 x 0,5, M4 x 0,7, M5 x 0,8, M6 x 1 и M8 x 1,25, M10 x 1.5 за да отговори на различните нужди. За пробиване и нарязване на резба : метчики са подходящи за пробиване и нарязване на резба от алуминиева, дървена, мед, пластмаса и желязо пластинам и т. Параметри : Тип на продукта : Комбинирана тренировка Материал метчика : кобальтовая быстрорежущая стомана Приложение : Подходящ за пробиване и нарязване на резба от алуминиева, дървена, мед, пластмаса и желязо пластинам Тип джолан : 1/4 инча с шестигранным опашка Характеристики : M3 x 0,5, M4 x 0,7, M5 x 0,8, M6 x 1 и M8 x 1,25, M10 x 1,5 Приложими машини : Нарезающий резба машина, ръчно нарезающий резба машина, пробивна и нарезающий резба машина, обработващ център Осъществяване Списък : 6 x бита Забележка : 1.

Опции за продукта

Item Type:
Combination Drill Tap Bit
Material:
Cobalt high speed steel
Uses:
Suitable for drilling and tapping aluminum, wood, copper, plastic, and iron plates
Shank Type:
1/4in Hex Shank
Specifications:
M3 x 0.5, M4 x 0.7, M5 x 0.8, M6 x 1, M8 x 1.25, M10 x 1.5
Applicable Machines:
Tapping machine, handheld tapping machine, drilling and tapping machine, machining center
Package List:
6 x Bits:
Note:
1. According to different situations and usage scenarios, choose matching taps.:
2. Choose the correct drill bit diameter. If the bottom hole is too small, the part of taps that needs to be cut will increase, which will increase the risk of tap breakage.:

Свързани продукти