.

.

Клеммный гнездо на батерията AUCELI, Комплект Скоби за клемм кабел на батерията в горния багажник, Положителна и отрицателна 1 двойка с 2 шайби, Добра устойчивост на Ко?

Клеммный гнездо на батерията AUCELI, Комплект Скоби за клемм кабел на батерията в горния багажник, Положителна и отрицателна

BGN 4.33

Наличност
На склад

【Здрав】 : Клеммный гнездо на батерията е изработен от отлично галванизиран материал, който ефективно да провежда електричество и намалява изкривяването на напрежение и загуби в преводаЗдрав и издръжлив, с отлична устойчивост на корозия, оксидация и корозия.Защитен корпус е изработен от твърда пластмаса, напълно е водоустойчив и устойчив на износване. 【Широко приложимо】 : Положителни и отрицателни електроди имат еднакъв външен вид, с различни размери на диаметъра на отвора.Отвор за положителен полюс, има диаметър 0,75 инча (19 мм), и отрицателен полюс - 0,67 инча (17 мм).Те са подходящи за повечето модели автомобили, като например спортни автомобили, микробуси, джипове, големи микробуси, камиони, таксита и т., Моля проверете дали размера на вашия автомобил, преди да купите. 【Обща спецификация】 : В скоби, за да клемм кабел на батерията червен пластмасов корпус е положителна клеммой на батерията, както и черен пластмасов корпус -отрицателна клеммой на батерията, червено и черно - това е двойка.Ние ви предлагаме два вида опаковки, от една двойка и два чифта, за да можете да изберете покупка в съответствие с вашите истински нужди. 【Лесна инсталация】 : Всеки съединител идва със съответната гайка M8 и шайба за стабилна и бърза инсталация.Лесно се отстранява, лесни за почистване и за него е лесно да се грижи, на оригиналния автомобил не е повреден. Забележка : Моля, уверете се, че са свързани правилните клеми с правилната полярност. 【Обмислен дизайн】 : Този продукт е внимателно направен, с гладки ръбове и не поцарапает дланта на ръката си.Малък размер удобен за съхранение, можете да го сложите в чантата за съхранение в колата или вратата на отделението за съхранение и организация.Стилни и добре подбрани материали, сребристо-бяла чиста галванизирана повърхност могат ефективно да допълнят оформяне на автомобила.Клеммный скоба + Миене за кола.Клеммный скоба + миене за кола. Технически характеристики : Материал : желязо + оцинковка Цвят : червен (+), черен (-) Диаметър на положителен дупки : 0,75 инча (19 мм) Диаметър на отрицателното дупки : 0,67 инча (17 мм) Тегло : Пара 85 г Размер : 0.

Опции за продукта

Свързани продукти