.

.

Livestream Gear® - Планина за смартфон 2X Jumbo с двойна резба (1/4- 20). Отличен за по-големите устройства, като iPhone 6 Plus или Galaxy Note. (2 Големи притежателя за телефони)

Livestream Gear® - Планина за смартфон 2X Jumbo с двойна резба (1/4- 20). Отличен за по-големите устройства, като iPhone 6 Plus или

BGN 5.60

Наличност
На склад

ТРЯБВА ОПРЕДЕЛЯНЕ НА ПО-ГОЛЯМ РАЗМЕР? - Използвайте този гигантски притежателя на телефона, за да инсталирате устройство на статив, стик за селфи, или използвайте с винтовым адаптер (продава се отделно), за свързване на всички аксесоари в стила на Go ProВИСОКО КАЧЕСТВО - направен е от висококачествена пластмаса и защитна мека гума за увеличаване на продължителността на живот.Здрава хватка, не се плъзга.Притежателят на телефона - Има резба на отвора за винта 1/4 "-20 за да се свържете с този закрепване към всеки штативу, креплению в стила на Go Pro, дръжката, адаптер за статив и т. Това е отвор за закрепване е с ширина 3 инча при затваряне и отваря до 4 см при пълно разкриване.Това е идеално за i Phone 6 Plus, Galaxy note и т. Конструкция с дълбоки монтиране и е подходящ за обемисти сгради малки устройства.Какво е включено В комплекта - 2 бр. гигантски притежателя на телефона.Ако имате нужда от спирални адаптери, те се продават отделно и в комплект, тук не са включени.Това е идеалната стойка за телефон за смартфони по-голям размер, като на i Phone 6 Plus или Galaxy Note.Тази конструкция е съвместима с други аксесоари Livestream Gear, така че можете лесно да адаптираме нашите стойки за работа с вашия смартфон или фаблетом по-голям размер.Добавете този гигантски титуляр за телефон на някой от нашите други аксесоари, и тогава ще можете да използвате голямо устройство.Запознайте се с всички наши различни комплекта адаптери или за притежателите на телефони, които ви позволяват да инсталирате на телефона на повечето епендорф или други съвместими аксесоари.Livestream Gear - американска компания, специализирана в производството на уникални аксесоари за закрепване на телефони.Не пропускайте да се запознаете с цялата ни гама монтировок за директно излъчване, които имат за цел да ви помогне да използвате максимално възможностите на стрийминг.Забележка : Телефони с изображения не са включени.

Опции за продукта

Свързани продукти