.

.

Yamzig Къса Къдрава Афро-Перуки за черни Жени, Черни смесени Блондинистые Афро-Къдрава Перуки с Бретон, Синтетични Перуки от Сешоара на Косата Влакна, Естествени Перу?

Yamzig Къса Къдрава Афро-Перуки за черни Жени, Черни смесени Блондинистые Афро-Къдрава Перуки с Бретон, Синтетични Перуки

BGN 12.66

Наличност
На склад

[Синтетични косми е премиум клас] : Къса къдрава афро-перуки, изработени от висококачествени синтетични влакна, перука боб curcly здрава и мека, без мирис, по-малко спутывается, не е фалшив, изглежда много естествено и реалистично перуки с бретон [Къса къдрава афро-перуки за черни жени] : Кратко на свобода къдрава коса афро-перука на пипане е като истински коса, бретон и характерни вълни придават на класическия стил боб модерен аромат, този кратък къдрава перука ще ви даде напълно нова красота. [Капачка за по-големи глави] : обиколката на нашите кратки перуки cruly е 21-22,5 инча, и зад тях има две ластични велкро, използвайте ги, за да регулирате си перука, за максимален комфорт, лепило не е необходимо, дава ви повече естественост. [Широко приложение] : Къса афро-перука е подходящ за черни жени, можете да се режат по своему, отличен перука с къса коса боб за ежедневна употреба, можете да използвате и за подаръци, тематични партита, сватби, срещи, cosplay, дискотеки, както и за парти на Хелоуин и така нататък [Високо качество на обслужване], че вашата красота-нашата отговорност.Това е най-добрият подарък за Деня на майката.Нашата перука може да бъде върнат в рамките на 30 дни без да посочва причините и целите на обслужване на клиентите.Ако имате някакви проблеми, моля не се колебайте да се свържете с нас. Денонощен рум-винаги за вас.Прическа : Къдрава перуки в стил афро за чернокожите жени.Термостойкая температура : 150c /302f. Материал за коса висококачествени японски термоустойчиви синтетични косми.Размер шапчица : 2 регулируеми еластични ленти, подходящи за различни размери на главата. 1 Къдрава перуки за жени са изработени от висококачествени термоустойчиви синтетични влакна, за да се намали проблема entanglements на косата. 2 може да Се пръска климатик, смесен с вода, за косата, за да се предотврати изсушаване и намаляване на еластичността на къдрава перука в стил афро с бретон. 3 Извратени пълен перука за черни жени ще къдрава перуки са по-естествени и пухкави благодарение на подобрената технология на обработка.

Опции за продукта

Свързани продукти