.

.

Miw Piw Набор от Многократно Хартиени Кърпи 20, Высокоабсорбирующих Пере Електронна Салфетки от Рециклирана Органичен Памук, Бамбук Кърпа За почистване на Баня На Рул?

Miw Piw Набор от Многократно Хартиени Кърпи 20, Высокоабсорбирующих Пере Електронна Салфетки от Рециклирана Органичен Памук, Бамбук

BGN 1.33

Наличност
На склад

Памук и бамбук ? ОТЛИЧНО КАЧЕСТВО, ШОКИРАЩО АБСОРБИРАЩИ : 80% памук, 20% бамбук - перфектно съотношение за многократна употреба книга кърпи с висока попиваща способност и 100% липсата на нпд.Защо да използвате хартиени кърпи, докато нашите тъканни хартиени кърпи много по-добре се абсорбират течността и са устойчиви към миризми?. ? МОЖЕ да се пере, без ГАРАНЦИИ за свиване : Не се колебайте да се "освежи" и пере нашия многократно хвърляне на салфетки, който може да се пере в перална машина.Колкото повече памучни бамбукови кърпи / хавлии изчезва и се използва, толкова по-добре те абсорбират влагата, без свиване.Кажете сбогом на ролята на кухненска хартия. ? За МНОГОКРАТНА употреба хартиени кърпи Miw Piw, които може да се минимизира КАТО у ДОМА си : най-екологичният кухненска ролка, която някога сте виждали, ни позволяват лесно да ги держателе за хартиени кърпи за ръце, маса, тъй като те са направени от бамбук и памучни тъкани, което им позволява по естествен начин да се придържаме. ? СПЕСТЕТЕ ПАРИ СПАСАЙТЕ МАЙКАТА-ЗЕМЯ : вместо да се консумират до 100 ролки, хартиени кърпи за ръце на година, екологично чисти хартиени кърпи Miw Piw ще стане чудесен избор за спестяване на портфейла си. Това е задължително екологично чисти, безотпадъчни, екологично чисти продукти за спасяването на Майката Земя. ? ГЪВКАВОСТ : Тъй като нашите многократна употреба кухненски кърпи и по-мек повечето съвременни бамбукови салфетки, те могат не само да се превърне в идеален заместител на хартията полотенцам, но и да стане разумен избор за замяна на повторното използване на салфетки или кърпички за миене на съдове. ? ОТЛИЧНО КАЧЕСТВО, ШОКИРАЩО АБСОРБИРАЩИ : 80% памук, 20% бамбук - перфектно съотношение за многократна употреба книга кърпи с висока попиваща способност и 100% липсата на нпд.Защо да използвате хартиени кърпи, докато нашите тъканни хартиени кърпи много по-добре се абсорбират течността и са устойчиви към миризми?. ? МОЖЕ да се пере, без ГАРАНЦИИ за свиване : Не се колебайте да се "освежи" и пере нашия многократно хвърляне на салфетки, който може да се пере в перална машина.Колкото повече памучни бамбукови кърпи / хавлии изчезва и се използва, толкова по-добре те абсорбират влагата, без свиване.Кажете сбогом на ролята на кухненска хартия. ? За МНОГОКРАТНА употреба хартиени кърпи Miw Piw, които може да се минимизира КАТО у ДОМА си : най-екологичният кухненска ролка, която някога сте виждали, ни позволяват лесно да ги держателе за хартиени кърпи за ръце, маса, тъй като те са направени от бамбук и памучни тъкани, което им позволява по естествен начин да се придържаме.

Опции за продукта

Свързани продукти