.

.

Toyvian 2 бр. Оберточное Кърпа За Новородено, Пеленальное Одеяло, Муслиновые Тайна За Новородено, Комплект Аксесоари за Детска Ризи и Дрехи За Свободни, Пеленание За Съ?

Toyvian 2 бр. Оберточное Кърпа За Новородено, Пеленальное Одеяло, Муслиновые Тайна За Новородено, Комплект Аксесоари за Детска

BGN 3.00

Наличност
На склад

Шапчица-бини за новородени : Можете да си купите тези практични и забавни тъканни аксесоари за деца век Боди за новородени : Уникална технология прави плат е по-дишаАксесоари за фотография бебета : Това позволява на този спальному мешку расте заедно с детето си и го прави идеалната чанта за свободни.Комплект за свободни дете : Изберете плат, меки и монтиране на кожата на бебето и дайте на детето си добър сън.Торбичка за свободни дете : Материали я правят мека на допир, нежен и приятен за кожата, може да се носи известно време.Пратката включва 1 х пеленание 1 х Особености -Материал : Памучен обвивка за бебешко креватче -Размер : 62,00 X52,00 X0,10 см/24,37 X20,44 X0 пеленальное одеяло за новородени. - Лесно се носят и за почистване, подходящ за новородени.Модерен и красив дизайн и изящна изработка производство на детски одеяльца. - Уникална технология прави кърпа коледен костюм за новородено е по-диша. -Това дава възможност за това спальному мешку расте заедно с детето си и да го прави идеален пеленальным възглавница за новородени. -Изберете плат, подходящ по размер към кожата на бебето и дайте на бебето добър сън в дрехите за новородени. - Може да се сгъва, лесен за носене и удобен възпирам на детето при пътуване.Информация за стоки, Детска наметало за яслите Това е комплект от 2 теми детски костюм с нос и чепчиком, изработени от безопасни и трайни futon материал. Модерен комплект детски одеяла от плат може да бъде идеален костюм за новородени.Детско пеленание търсите ли някакъв красив, но детски костюм?Ако е така, вижте тук и тук.

Опции за продукта

Свързани продукти