.

.

Operitacx 20 Бр Punch От Неръждаема Стомана Кана Керамичен Чайник Метална Глина Punch Инструменти За Дърворезба Глинено Punch Глинени Инструменти За Пробиване На Керамика, Фая?

Operitacx 20 Бр Punch От Неръждаема Стомана Кана Керамичен Чайник Метална Глина Punch Инструменти За Дърворезба Глинено Punch Глинени

BGN 0.67

Наличност
На склад

ГРЪНЧАРСКО ГЛИНЕНО ИНСТРУМЕНТ ЗА КЕРАМИКА - може да се използва за пробиване, терени и за нанасяне на маркировка върху глинаИдеален за вашите нужди в керамика и скулптурни проекти.Законодателят е инструмент за едно глинен делата на собствените си ръце - задължителен инструмент за всеки скулптор или gonchar се стреми да повиши своята работа на ново ниво.КЕРАМИЧНА ГЛИНА - универсална и адаптируемая, тя може да се прилага в различни области, от прости до сложни.През ЦЯЛАТА ГЛИНЕНО ИНСТРУМЕНТ за КЕРАМИКА РАБОТА - осигурява по-голяма точност и контрол при работа с деликатни или замысловатыми изделия.Изработен от устойчив материал е от неръждаема стомана, която гарантира продължителна употреба.ИНСТРУМЕНТИ за РЯЗАНЕ на ДУПКИ в КЕРАМИКА - Здрав материал от неръждаема стомана за продължителна употреба.Подходящ е както за студенти, така и за професионални скулптори и грънчари.Осъществяване Списък на 20 x нож за дупки в глина Характеристики -Размер : 11,00 X1,00 X1,00 см / 4,32 X0,39 X0 инструмент за грънчарска глина. -Цвят : Сребърен нож с кръгла дупка за керамика -Материал : метален нож с кръгла дупка от неръждаема стомана -Може да се използва за пробиване, премахване и за нанасяне на маркировка върху глина.Идеален за вашите нужди в керамика и скулптурни проекти, резаках за грънчарска глина. -Подходящ е както за студенти, така и за професионални скулптори и грънчари.Идеален избор за удар, премахване и маркиране глина, резитба глинени дупки от нож. -Идва с различни размери дупки за различни нужди за обработка на дупки.Различни размери дупки отговарят на различни изисквания за обработка на дупки кръгла гончарным глиняным инструмент. - Повишава ефективността и владеене на един конец.Прави си дърворезба по-ефективна и гладка, с помощта на нож за дупки в керамика. -Стабилна конструкция от неръждаема стомана осигурява здравина и компактност от керамични материали, без деформация или счупване.Информация за стоки Инструмент за скулптура от керамични глини Конструкция от неръждаема стомана осигурява дълъг живот на продукта, който ще задоволи всичките ви нужди в лепке.

Опции за продукта

Свързани продукти