.

.

Гравитационный диспенсер за вода за домашни любимци, здрав пияч на 1 галон. Автоматична пиенето за кучета и малки, средни и големи котки (сив пиенето)

Гравитационный диспенсер за вода за домашни любимци, здрав пияч на 1 галон. Автоматична пиенето за кучета и малки, средни

BGN 9.80

Наличност
На склад

?Автоматично подаване на вода : Гравитационный вода опаковка за домашни любимци осигурява постоянно подаване на вода, е подходящ за кучета и котки от всички размери ?Голям капацитет, Благодарение на резервоари за питейна вода в 1 галон пиенето е подходящ, както за малки, така и за по-големите домашни любимци за продължителна хидратация. ? Сигурен и издръжлив : Диспенсер за вода, изработени от нетоксични, не съдържат BPA и екологично чисти материали, е безопасно за вашите любимци, а здравата конструкция осигурява дълготрайна употреба. ?Лесно почистване : Подвижна конструкция пиячи улеснява почистването и поддържането на хигиенни ниво, насърчаване на здрави навици за домашни любимци. ?Удобен за потребителя дизайн : Диспенсер за вода е оборудван с накрайник за лесен достъп за нощувка и основа, предотвращающим преобръщане, което е идеална за заети собствениците на домашни любимци.Опаковка на вода за домашни любимци - това е удобен и ефективен вода опаковка за своите космати приятели.Това е силна и практично устройство е с капацитет 3.8 литра, което означава, че не трябва да се изпълват го толкова често, колкото купички за вода с по-малък размер.Пиенето е идеален както за малки, така и за по-големи кучета, котки и други домашни животни, което го прави универсален допълнение към домашно стопанство всеки собственик на домашен любимец.Независимо от това, дали имате малка чихуахуа или голям лабрадор-ретривър, този опаковка за вода ще осигури постоянен приток на прясна вода в продължение на целия ден.Един от най-важните предимства на това устройство е функция за автоматично доливки вода, която гарантира, че вашият любимец ще бъде винаги пълна купа с вода.Не е нужно да се притеснявате за постоянна проверка на нивото на водата или повторно попълване на купата, което ще ви спести време и неприятности.Освен това, пиенето е изработена от висококачествени, нетоксични материали, което го прави безопасен за редовна употреба на вашите домашни любимци.

Опции за продукта

Свързани продукти