.

.

Дървена Статуетка ръчно изработени, Седнала Жена и Куче, Дървен Декор, Акценти, Ремесленная Статуетка за Спалня, Офис, Интериор за Рафтове, Подарък, Естествен Еколо?

Дървена Статуетка ръчно изработени, Седнала Жена и Куче, Дървен Декор, Акценти, Ремесленная Статуетка за Спалня, Офис, Интериор за Рафтове,

BGN 13.33

Наличност
На склад

Материал : ДървоРазмер момичета : 4,53 "x 2,84" x 0,79".Размера на кучето : 3 "x 3,54"x 0,79". Размер на опаковката : 5 "x 4"x 1".Тегло на опаковката : 4,3 унции. 【Креативен дизайн】 Куче - не само добри приятели на човека, но и членовете на неговото семейство.Тази дървена скулптура напълно олицетворява приятелството и любовта между жена и куче, което показва една хармонична атмосфера.А също така те могат да бъдат поставени на различни места по отделно. 【Ръчна дърворезба】 скулптури на кучета ISHINE произведени от екологично чист буково материал с естествена текстура, а повърхността е покрита с естествена трева, което осигурява надеждна защита на околната среда и устойчивост на износване.Ръбовете и ъглите са фино полирани, те са удобни на пипане и се отличава с отлично качество.Размери : дължина 7,3 инча х височина 3 инча х ширина 1 сантиметър. 【Много възможности декор】 Малки дървени фигурки като украса за рафтове, готови за поставяне на плаващи рафтове, ъглов рафт, тясна лавица за книги, рафт на полицата.Като декор на плота може да се разположи на дивана и конзола за кафе, ал масичката, торцевом маса и масата на учителя. 【Идея за подарък】 е Изработен от дърво craftsman's carving, се предлага в луксозна подаръчна кутия, идеален подарък за нов дом, рожден ден, ден на благодарността, Коледа, всички юбилейни подаръци за нея. 【100% гаранция за връщане на парите】 Ние сме сигурни в нашите продукти.Ако не ви харесва си, дайте ги за пълно възстановяване.Ако имате някакви въпроси относно продукта, моля не се колебайте да се свържете с нас. 【Креативен дизайн】 Куче - не само добри приятели на човека, но и членовете на неговото семейство.Тази дървена скулптура напълно олицетворява приятелството и любовта между жена и куче, което показва една хармонична атмосфера.А също така те могат да бъдат поставени на различни места по отделно. 【Ръчна дърворезба】 скулптури на кучета ISHINE произведени от екологично чист буково материал с естествена текстура, а повърхността е покрита с естествена трева, което осигурява надеждна защита на околната среда и устойчивост на износване.Ръбовете и ъглите са фино полирани, те са удобни на пипане и се отличава с отлично качество.

Опции за продукта

Свързани продукти