.

.

Черен Фон за парти по случай рожден Ден, Блестящи Сребърни Капающие Кристални Балони За Парти по случай Рожден Ден, Много Голям Стенен Банер, Украса За партита, за Ф?

Черен Фон за парти по случай рожден Ден, Блестящи Сребърни Капающие Кристални Балони За Парти по случай Рожден Ден, Много

BGN 4.99

Наличност
На склад

? Добре дошли в нашата чудесна парти!Нека ви покажа всичко за идеалната парти по случай рождения ден!Така че скоро ще имате възможност да усетят тръпката и атмосферата на партито ? Висококачествен материал : Фон е изработена от висококачествен полиестер, който е здрав, принт ярък, колоритен, модели не изчезват. ? Лекотата на монтажа : голям размер на 73 "x 50", им е лесно да се ползват с 4 дупки, направени от ментални на пръстените".Просто трябва до конец на въжето, които са приложени, и да го закачите на удобно място. ? Този фон може да се окачи в стаята на стена, врата, дори и на улицата, в дърветата, в крайна сметка, навсякъде, където ви харесва, надявам се да ви хареса рожден ден. ? Добре дошли в нашата чудесна парти!Нека ви покажа всичко за перфектно парти!.

Опции за продукта

Свързани продукти