.

.

D & CBiB Светещи Играчки за кучета, Играчки за малки, Средни и Големи Кучета, Светещи Топки, Играчки за футбол и Костите за Кучета, Пищащие Играчки за кучета при прорезы?

D & CBiB Светещи Играчки за кучета, Играчки за малки, Средни и Големи Кучета, Светещи Топки, Играчки за футбол и Костите за

BGN 0.33

Наличност
На склад

【Светещи играчки за кучета】 Благодарение на вградения кнопочной батарейке тези светещи играчки за кучета може да започне да мига и продължи около 10 секунди, след като ги разбросают и могат да нанесат удар за твърда повърхностНа тези забавни играчки за кучета с переливающимися цветя и блещукащите огоньками могат по-добре да се поинтересувате куче, отлични за игри на закрито и открито, в тъмното. 【Играчки за кучета в 3 форми】 Тези светещи играчки за кучета предлагат в 3 форми : топка, топка за футбол и кост.Подходящ за средни и големи породи (НЕ за агресивни жевателей), като кучета по-голям избор и приятни изживявания.Можете да използвате тези битки детски играчки за дъвчене за тренировка на двигателните нерви кучета и укрепване на тялото.Интерактивни играчки за кучета и да се използват за дресура на кучета, за укрепване на отношенията между кучето и собственика. 【Писклив дизайн】 Тези писклив играчки за кучета издадут сладък звук, привличане на вниманието на кучето, когато то хапе играчки, ще се повиши интереса на кучето към игра с играчка и ще доставят повече удоволствие на вашия домашен любимец.Тези светещи пищащие играчки за кучета ще станат чудесен избор за подарък за вашите кучета. 【Играчки за кучета за почистване на зъбите】 Тези детски играчки за дъвчене за кучета с неравна повърхност могат по-добро почистване на зъбите на кучето от кал и камъни, като ги предпазват здравето на зъбите.Играчки за дъвчене на кучетата също може масажирайте венците на кучето, косвено начин му грызение и разрушаването на мебели от скука или дискомфорт. 【Безопасни и издръжливи играчки за кучета】 Изработени от висококачествен материал, TPR, тези играчки за кучета на средна възраст нетоксични и безвредни за грызения кучета.Тези неразрушаемые играчки за кучета и са достатъчно здрави и са трудно да си куче да може да ги дълбае, им е трудно да се търка или да се откъсне. Моля, напомните, че нашият продукт е подходящ за куче от среден или голям размер.

Опции за продукта

Свързани продукти