.

.

1050 бр. Еластични Гумени еластични ленти За Коса, Rovedcity, Дебели гумени ленти за Коса, Цветни ленти за коса Конска опашка за Момичета, Детски Женски Подарък, Аксесоар з?

1050 бр. Еластични Гумени еластични ленти За Коса, Rovedcity, Дебели гумени ленти за Коса, Цветни ленти за коса Конска опашка

BGN 2.52

Наличност
На склад

【Огромно количество и наситени цветове】 включително 1050 бр разноцветни гумени ленти за коса с голямо разнообразие в 7 цвята и е достатъчно както за момиченца, така и за маминых прически със собствените си ръце в дългосрочен план. страхотна цена за тон гумени ленти за коса, и това е задължителен аксесоар за коса за момичета!. 【По-добра дебелина и еластичност на】 Специално подобрени благодарение на най-добрата дебелина, тези цветни гумени ленти за коса се различават повишена издръжливост и по-висока еластичност, които продължават 2-3 дни, докато при други от вас да се използва 2-3 бр., за да продължи 1 ден.Опъната доста силно и много добре задържа прическа като на дебели, така и тънки на косата. 【Функционален за многократна употреба】 Тези цветни гумени еластични ленти за коса не само лесно се съчетават с вашия ежедневните дрехи почивка, но и да създават прекрасни и различни прически с опашки, къдрици, косичек, сватби, партита, както и занаяти собствените си ръце.Подходящ за малки момичета и дами. 【Идеален подарък】 Нашите дъвка за коса за момичета, добре опаковани в пакети за обзавеждане носене.Сложете го в своята чанта и да вземете със себе си, където и да отидеш.Това определено ще се превърне в идеален подарък за вашите деца за рождения си ден, Коледа и за други специални дни, за да украсят си ден!.Тези ластични ленти за коса, изработени от висококачествен гумен материал с по-голяма дебелина и по-висока степен на гъвкавост в сравнение с конвенционалните.По този начин, те остават на място, могат да бъдат използвани повторно и тяхното не е лесно да се прекъсне.Вие получавате набор от гумени ленти, които ще бъдат достатъчни за дълго!Освен това, те са пастелни и стандартни цветове.Размерът е идеален за коса деца, а цветът е подходящ за всеки, заедно!Това е задължителен аксесоар за коса за момичета!Особенности1. Те са много по дебели от стандартните, които виждате, и които може да са достатъчни за 2-3 дня2.

Опции за продукта

Name:
Rubber Ponytail Holder
Material:
Rubber
Color:
7 colors(fluorescent yellow, rose red, blue, orange, green, black, purple)
Diameter of rubber band:
About 0.79 inches / 2 cm
Package Included:
About 1050 x Elastic Hair Bands:

Свързани продукти