.

.

2 Бр. Бял рамката на една врата по-близо Автоматичен Предпазен Пружинен рамката на една врата по-близо Самозакрывающиеся Панти Регулируеми Каси стопор за домашно с?

2 Бр. Бял рамката на една врата по-близо Автоматичен Предпазен Пружинен рамката на една врата по-близо Самозакрывающиеся Панти

BGN 13.33

Наличност
На склад

Информация за опаковката : В комплекта са включени 2 бр автоматично доводчика за врати, цвят бял, размери доводчика прибл. 12,6x3,2x13,8 см/4,96x1,26x5,43 инча, подходящ размер отговаря на вашите дневните нужди.Практичност при употреба : това е рамката на една врата по-близо за жилищни помещения лек, лесен за инсталиране, тежи 315 грама, може да се прилага за врати с тегло до 150 кг, рамката на една врата по-близо, може да се монтира винтове или лепило.Изящна изработка : пружинен една врата по-близо е изработен от алуминиева сплав, метална пръчка, с гладка шкивом, вратата е гладка и тих, надежден материал може да служи дълго време.Регулируема конструкция : в една линия, автоматично доводчика може да се инсталира както на лявата, така и дясната вратите, просто завъртете линия затварящ вратите на 180 градуса, той е удобен и практичен. Подходящ случай : автоматичен една врата по-близо е подходящ за вътрешни врати, порти, селскостопански огради, градински стени и различни входовете на пружини за лява и дясна ръка, спестявайки време и усилия.Информация за опаковката : В комплекта са включени 2 бр. автоматично доводчика за врати, цвят бял, размери доводчика прибл. 12,6x3,2x13,8 см/4,96x1,26x5,43 инча, подходящ размер отговаря на вашите дневните нужди.Практичност при употреба : това е рамката на една врата по-близо за жилищни помещения лек, лесен за инсталиране, тежи 315 грама, може да се прилага за врати с тегло до 150 кг, рамката на една врата по-близо, може да се монтира винтове или лепило.Изящна изработка : пружинен една врата по-близо е изработен от алуминиева сплав, метална пръчка, с гладка шкивом, вратата е гладка и тих, надежден материал може да служи дълго време.Регулируема конструкция : в една линия, автоматично доводчика може да се инсталира както на лявата, така и дясната вратите, просто завъртете линия затварящ вратите на 180 градуса, той е удобен и практичен. Подходящ случай : автоматичен една врата по-близо е подходящ за вътрешни врати, порти, селскостопански огради, градински стени и различни входовете на пружини за лява и дясна ръка, спестявайки време и усилия.

Опции за продукта

Свързани продукти