.

.

Utoolmart 6 Инча 6 Дупки 120 Грац Шлифовъчни Дискове с Куки и Вериги Абразивная шкурка от Алуминиев Оксид за Орбиталната Wheelhead машина 10 бр.

Utoolmart 6 Инча 6 Дупки 120 Грац Шлифовъчни Дискове с Куки и Вериги Абразивная шкурка от Алуминиев Оксид за Орбиталната Wheelhead

BGN 0.33

Наличност
На склад

【РАЗМЕР】 Шлифовъчни дискове с диаметър 6 инча с 6 дупки и шкурка 120, подходящи за употреба със случайна орбита wheelhead машина 【МАТЕРИАЛ】- Изработен от устойчив материал, алуминиев оксид, скрепленного смола, идеална за бързо рязане и получаване на гладка повърхност на вашия обект.Използва антистатическое средство за засаждане на пясък, произведени от устойчиви на топлина и влагостойкого материал. 【ЗДРАВ】-Основа с плетене на една кука и линия бързо и лесно да се заменя с добра адхезия гарантира, че шкурка не се плъзга по време на работа.Основата е водоустойчив и притежава продължителни експлоатационни характеристики. 【ФУНКЦИЯ】- За сухо употреба. 6 предварително пробитых дупки, предназначени за точност смилане.Стеаратное покритие притежава свойства, защита от запушване и разтоварване, което подобрява производителността и намалява разхода на материал. 【ПРИЛАГАНЕТО на】 - Широко се използва за шлифоване и полиране на метални и неметални материали с различна сложна повърхност, включително алуминиеви сплави, твърда дървесина, изкуствен камък, пластмаса, стъкло и др.Отличен за премахване на боя, полиране на автомобили и дървообработване.Шлифовъчни дискове Utoolmart 6 инча с 6 дупки за куки и примки Описание 1.Шлифовъчни дискове, изработени от абразивни материали, върху основа, алуминиев оксид, трайни и антистатичны.Обяснение за повече ефект на полиране е по-тънка. Основата от шкурка, с куки и вериги позволява бързо и лесно да се промени обяснение и удължава живота на абразива3.Тези шлифовъчни дискове, подходящи за 6-инчов субстрат, не са подходящи за wheelhead площадки със самозалепваща стикер, моля, почистете от прах и заменете старата шлифоване на тампон, преди да ги използвате. Подходящ за използване със случайни шлифовальными машини orbit.Закопчалката на една кука и контур, за премахване на прах, лесен за употреба. Нанесете върху метални и неметаллические повърхности, дърво, гума, кожа, пластмаса, камък, стъкло и други материали за шлифоване, полиране и така нататък.

Опции за продукта

6 inch / 150mm:
Hole Quantity :
6 Holes
Abrasive Material :
Aluminum Oxide
Back Material :
Flocking

Свързани продукти