.

.

Healifty 5 бр. Платнена Торбичка на суха цип, Влажен, Хх См, За Дневни грижи, Висящи, За Съхранение на Голям Капацитет, За Пътуване, за Многократна употреба Плажни Аксесоа?

Healifty 5 бр. Платнена Торбичка на суха цип, Влажен, Хх См, За Дневни грижи, Висящи, За Съхранение на Голям Капацитет, За Пътуване, за Многократна

BGN 2.00

Наличност
На склад

Чанта-органайзер за детски памперси : да се съхранява нещо на негово място, ще можете да лесно да се сдобият с желаната нещо, когато ще бързамеМоющаяся чанта за съхранение : Голям капацитет : Конструкция с две отделения, отделяющими мокри или мръсни предмети от други теми.Чанта-органайзер за пътуване : Множество подвесная чанта за влажни и сухи пелени от плат, тъканни памперси, бански костюми, мокро съоръжения за упражнения, мръсни дрехи от детската градина. Забележка : Подходящ за влажни и мокри, но не промокающих места.Чанта за майките в болницата : Мултифункционална чанта за пелени, достатъчно голям, за да побере множество елементи, като пелени, бебешки дрехи, кърпи и др. Чанта за памперси в детската градина : предлага се с каишка за удобно носене или някъде, за да пести място, например в детска количка, дръжки, закачалка за кърпи.Пратката включва 5 x чанта за памперси Характеристики -Можете да дадете на приятелите си като прекрасен подарък, подходящи аксесоари за дома организатор за майките, чанта за съхранение на дрехи. -Прост дизайн го прави подходящ за пътуване и за използване на открито.Висококачествени материали, осигуряващи дълъг живот на влажна и на суха чанта. -Размер : 36,00 X30,00 X0,60 см / 14,15 X11,79 X0 чанта за бебешки пелени. -Материал : полиэфирное влакна, ръкавни тъканни чанта за пелени -Спестяват усилия, удобни за съхранение, подходящи и са отлични за събиране на влажни или сухи бебешки пелени, да пере чанти за памперси. -Цвят : червен калъф за детски памперси - Добър начин да съхранявате и подреждате вашите детски памперси и други принадлежности, многофункционални и полезна чанта за съхранение на пелените. -Чанта за мокри памперси също може да бъде за съхранение на други играчки, такива като детски играчки и мръсни дрехи, преносима и лесна голяма чанта за мокри пелени.Информация за стоки, Чанта за съхранение на дрехи Декоративна и мултифункционална чанта за съхранение на пелените ви позволява удобно да се организира памперси, пелени, играчки, дрехи и т.

Опции за продукта

Свързани продукти