.

.

Lunchbox.com Магнитен Ножевой Блок /Титуляр от Маслиново Дърво, Държач за Домашно Съхранение на Ножове, Инструменти За Организиране на Кухня, Плот За Съхранение на Празн?

Lunchbox.com Магнитен Ножевой Блок /Титуляр от Маслиново Дърво, Държач за Домашно Съхранение на Ножове, Инструменти За Организиране на

BGN 89.99

Наличност
На склад

[Високо качество] Маслинова дървесина се отличава с висока твърдост и я не лесно да се разделятДобра еластичност и устойчивост на износване.В същото време тя е направена от необработени дърво, с ясни линии и чар. [Удобно] Тъй като в него липсва предварителна канавка, той е много подходящ за различни инструменти.Всеки път, когато можете да вземете желания нож за изпълнение на определена задача, острието се показва на дисплея за удобство на идентификация. [Функция] Вграден мощен черен магнит, изсмукване на нож от двете страни, спестява място, не се притеснявайте за размера на ножа.Съчетава в себе си правоъгълна положение карти и магнитна сила за по-сигурно съхранение. [Плъзгащи] Дъното е проектирано така, че тя да не скользило.Нашите държачи за ножове е по-безопасно да се използват върху гладки столешницах.Повече няма скольжений или раскачиваний!. Продуктите [Инструменти] Ако имате някакви въпроси, моля, незабавно се свържете с нас и ние ще ви отговорим възможно най-скоро. Маслинова дървесина се отличава с висока твърдост и я лесно се раздели на 2. Липсата на предварителна канали, лесно идентифицируемый3.Супер скрит магнит 4.Долната устойчива на плъзгане конструкция5. Много подходящ за различни инструменти Спецификация : Материал : маслиново дърво (масив дърво Размер : 29.2 смВес : 2,5 кг на пакет включва : Държач за инструменти * 1 Функция на продукта : Може лесно да абсорбира метални инструменти, особено често използвани инструменти : като кухненски инструменти, ножове от неръждаема стомана, ножици, строгальные машини и т.; като инструменти за поддръжка, ключове, отвертка, менгеме и т. Лесен достъп до всички метални изделия и тяхното подреждане.Забележка : Що се отнася до цвят : поради разлика в монитора може да има малки различия в цвета, моля, разберете.За размер се дължи на различни методи на измерване могат да бъдат някои грешки, моля, разберете.

Опции за продукта

Material:
olive wood (solid wood)
Size:
29.9 * 21.6 * 12.2cm
Weight:
2.5kg
Packing list:
Tool holder * 1:
Product function:
Can easily absorb metal tools, especially commonly used tools
Note:
Regarding color:
due to the difference in monitors, there may be slight color differences, please understand.
About size:
due to different measurement methods, there may be some errors, please understand.

Свързани продукти