.

.

MIAOHY Кухненски Малко Свеж Вертикален Държач За Ножове Поставка За Ножове Мултифункционален Кухненски Нож Капак За Тенджери Дъска за Рязане Рафтове За Съхранение н?

MIAOHY Кухненски Малко Свеж Вертикален Държач За Ножове Поставка За Ножове Мултифункционален Кухненски Нож Капак За Тенджери Дъска за Рязане

BGN 31.96

Наличност
На склад

Материал : дърво, здраво и удобноКарета перална обработка : Повърхността се полира, а ръбовете са заоблени, за да се гарантира безопасната употреба. Вентилационно дъното : Точица от масивна дървесина в долната част е предназначена за вентилация.Мини подложки : 4 противоскользящих подложка ENA-долу.Удобно съхранение : да се съхранява на различни инструменти.Материал : бук + Железоцвет : бял Тегло : около 650 грама е Подходящ за : кухня Материал : дърво, полезно и удобно.Карета перална обработка : Повърхността се полира, а ръбовете са заоблени, за да се гарантира безопасната употреба. Вентилационно дъното : Точица от масивна дървесина в долната част е предназначена за вентилация.Мини подложки : 4 противоскользящих подложка ENA-долу.Удобно съхранение : да се съхранява на различни инструменти.Кухненски ножове и аксесоари Блочный нож.

Опции за продукта

Свързани продукти