.

.

Четка за Тоалетна, Еднократно Почистване Памучен Скрубер за Тоалетна, Тоалетна Пръчка с Дълга Дръжка, работа на смени Дюза за Концентриран Препарат за почистване, ?

Четка за Тоалетна, Еднократно Почистване Памучен Скрубер за Тоалетна, Тоалетна Пръчка с Дълга Дръжка, работа на смени Дюза за Концентриран

BGN 4.37

Наличност
На склад

【Дълбоко почистване на】 за Еднократна употреба четка за тоалетна с порести глава може да получи до ръба на тоалетната чиния и тоалетното дупки, за да се задълбочи и почистени, по-бързо, Този скрубер за тоалетна позволява почистване и премахване на петна, за да си тоалетна чиния изглеждаше като нов 【Извита дръжка дизайн】 Конструкция лакътя позволява максимално да се докосват с тоалетна, дори с ръба на тоалетната чиния, удобен накрайник за четка също ще намери най-доброто прилагане; тоалетна пръчка с дръжка с дължина 50 см, нескользящая, лесно заловен. 【Здрава конструкция】Раздел дръжки на четки за почистване на тоалетната чиния е изработена от висококачествена ABS-смола, материал полипропилен PP, здрав, с добра твърдост, при продължителна употреба нея не е лесно да се съборят или да се деформира; В главата на четки се използват разтворими синтетични влакна, повърхностно-активни вещества и консерванти, което осигурява бързо и ефективно почистване. 【Лесна употреба】 Четка за почистване на тоалетната чиния може да се постави на пода с помощта на скоба или се прикрепя към стената с помощта на куки (в комплекта не са включени), спестяване на пространство на банята.Ако имате някакви въпроси в процеса на закупуване, моля, свържете се с нас. 【Аксесоари за баня】 Тъй като нашата четка за тоалетна конфигурирана като еднократна употреба подобно на гъба, четка за зъби, не ще остане никаква следа, че ефективно ще ви помогне да почистите тоалетната чиния, това е перфектният аксесоар за вашата баня.Характеристики : 1. Изработен от висококачествена ABS, PP, разтворими синтетични влакна.Това е екологично чиста, издръжлив материал. Дизайн дръжки във формата на арка осигурява удобен захват и максимален достъп до тоалетните. Нетъкан материал, концентриран препарат за почистване, растворимое, можете да го изхвърлите в тоалетната и тя не засорит. Елате с дръжка за закачване, удобен за съхранение. Сменное концентриран препарат за почистване, удобна за използване през следващия път.

Опции за продукта

Condition:
100% Brand New
Material:
ABS resin, PP polypropylene. Brush heads
Color:
As pictures shown
Length:
approx. 50cm / 19.7in
Weight:
approx. 123g / 6.8oz
Package list:
1 * Toliet Brush :
1 ag cleaning cotton :
Note:
1. Please allow 0~1 inch error due to manual measurement. Thank you for your understanding. :
2. Monitors are not calibrated. Please take the real one as the standard. :

Свързани продукти