.

.

Костюм за възстановяване след операцията за кучета Kuoser, Гащеризон за кучета Срещу Вылизывания, Костюм за Хирургическа Кастрация за кучета мъжки и женски Пол, Боди ?

Костюм за възстановяване след операцията за кучета Kuoser, Гащеризон за кучета Срещу Вылизывания, Костюм за Хирургическа Кастрация за

BGN 1.00

Наличност
На склад

【Костюм за възстановяване на куче от среден размер】 Осигурете добра кацане за вълнест приятел с нашия костюм за възстановяване на куче със среден размерМоля, проверете таблицата с размерите и се измерва с кучето си, преди да поръчате.Ако кучето е подходяща за размера, изберете куче по-голям размер, за да се чувстват добре. 【Висококачествен плат】 Нашето боди за възстановяване на куче, произведено от висококачествена, мека и дишаща материя, эластично и трайни, осигуряващи комфортно носенето на кучето в период на възстановяване. 【Алтернатива на кучета и кучета конус】 кажете сбогом на конус позор!Нашият гащеризон за кучета - една чудесна алтернатива, която предпазва раната в корема на вашия домашен любимец и повишава подвижността, не се позволява да ближат рани.Той е по-удобен и гъвкав от традиционната конус. 【Висока еластичност, за да се чувстват добре】 Костюм за хирургична стерилизация на нашите домашни любимци, оборудвана с удобна еластична лента около врата и всички отвори за краката, което позволява лесно да се носят го и го поставят на кожата на вашето куче.Това няма да се отрази на ежедневното движение на вашето куче. 【Широко се използва】 Нашия костюм гъвкав и може да се използва като дрехи след операцията, стерилизационной дрехи, дрехи за отбиване от гърдата, както и за предотвратяване на зализывания домашни любимци на рани след операция, проблеми с кожата, най-горещите точки, алергии и предотвратяване на загубата на котешка козина навсякъде.Удобен котешки жилетка може да се използва като домашно облекло или пижама с пълна свобода на движенията!.

Опции за продукта

Свързани продукти