.

.

Yardwe Хелоуин Висящите Декорации от Духове къща за украса на Декоративни Скелета на Ужасите за Хелоуин Костюм на Призрак Висящите Декорации от Духове къща Череп При?

Yardwe Хелоуин Висящите Декорации от Духове къща за украса на Декоративни Скелета на Ужасите за Хелоуин Костюм на Призрак Висящите

BGN 9.64

Наличност
На склад

Страховито подпори за Хелоуин : силно чувство за святост ще ви даде незабравимо времеЗловещ призрак подпори : физиономия-череп с големи цифри от плат изглежда страховито и творчески.Окачва на духа на Хелоуин : отличен подарък за вашите приятели.Ужасяващи и украшение във формата на череп : [ОБЛАСТ на ПРИЛОЖЕНИЕ] : Окачен медальон за Хелоуин с интересни и креативни модели - идеалният подарък за партита за Хелоуин, барове, къщи с призраци.Окачен подпори под формата на скелета : [НАБЛИЖАВА Хелоуин] : Страшен скелет на Хелоуин означава, че наближава Хелоуин, и това ще създаде ужасна атмосфера на вашето парти в чест на Хелоуин.Страховито подпори за Хелоуин : силно чувство за святост ще ви даде незабравимо време.Зловещ призрак подпори : физиономия-череп с големи цифри от плат изглежда страховито и творчески.Окачва на духа на Хелоуин : отличен подарък за вашите приятели.Ужасяващи и украшение във формата на череп : [ОБЛАСТ на ПРИЛОЖЕНИЕ] : Окачен медальон за Хелоуин с интересни и креативни модели - идеалният подарък за партита за Хелоуин, барове, къщи с призраци.Окачен подпори под формата на скелета : [НАБЛИЖАВА Хелоуин] : Страшен скелет на Хелоуин означава, че наближава Хелоуин, и това ще създаде ужасна атмосфера на вашето парти в чест на Хелоуин.Кръст Бод Пакет включва 1 х Хелоуин Призрак Характеристики -Цвят : Оранжево Хелоуин череп виси. -Размер : 330,00 X200,00 X3,00 см /129,69 X78,60 X1,18 инча висящи украси за Хелоуин. -Материал : Пластмасови подпори за духове Хелоуин. - декорация на врати за дома, партита, магазин, - Украсете дома си с този за забавна и жуткого украса за Хелоуин с привидением на Хелоуин. - Изработен от устойчив материал за използване в къщата с духове, виси призрак. - Тази врата банер на Хелоуин ще се превърне в хит на вашето събитие или фотосесия!decked - Идеални за декорация за Хелоуин за създаване на зловещата атмосфера на Хелоуин с висящим духа.Информация за стоки, Висящи призрак украса за Хелоуин Идеални за декорация за Хелоуин.

Опции за продукта

Свързани продукти