.

.

Yardwe Сабя Преносим Калъф за Брадва Калъф За Брадва, Сабя, За Брадва Доставка Брадва Кожен Калъф За Брадва Преносим Калъф За Брадва Дърва за огрев Изкуствена Кожа Кож?

Yardwe Сабя Преносим Калъф за Брадва Калъф За Брадва, Сабя, За Брадва Доставка Брадва Кожен Калъф За Брадва Преносим Калъф За

BGN 4.69

Наличност
На склад

ПУ КАЛЪФ за походного брадва, - Калъф за брадви и е изработен от висококачествен полиуретан и твърди материали, практични i. КАЛЪФ ЗА БРАДВА, - се Използват висококачествени и фините шевове, с еднакви рани, които трудно унищожи.ПРЕНОСИМИ сабя, за БРАДВА, - Можете да бъдете сигурни, че вашият брадва се съхранява в безопасност, без риск от причиняване на вреда. ЗАЩИТА за брадви с едно длето - Калъф за брадви и е изработен от висококачествен полиуретан и твърди материали, практичен и е трайна.ИНСТРУМЕНТИ ЗА ЗАЩИТА на БРАДВА - функционални и практични, може да се използва не само за защита, но и за украса.Пратката включва 1 х калъф за брадва Характеристики -Размер : около 18,50 X13,00 X0,50 см/7,27 X5,11 X0 калъф за походного брадва. -Цвят : както е показано на кожен джоба за брадва -Материал : изкуствена кожа, калъф за брадва от твърди материали -Може да се превърне в чудесен подарък за приятелите, семейството и любимите си, и им се радвате на тези сабя, за брадва. -Непринуден и здрав брадва е направена с грижа и умение производство на открито своята практика и за брадва. -Функционален и практичен, може да се използва не само за, но и за украса на кожени труд за брадва. -Предназначена за любителите на активния отдих и гарантирано запазва състав брадва. -Дебели и здрав, по-ефективно предпазва ви от надраскване брадва.Информация за стоки, Сабя, за брадви и гъвкав и е подходящ за повечето брадви, която осигурява своята практичност и популярност.калъф за острието на секирата Този брадвата е изработена от добро полиуретан и твърди материали.Калъф за брадва, изчислена за цял живот, той ще предостави на всички проектирани и трайни подаръци.

Опции за продукта

Свързани продукти