.

.

LBMBAIC Метален Гребен, За да се Грижа за Куче, С Дълги и Широки Зъбци Професионален Гребен за Кучета Намалява Спутывание козината на домашни любимци, Възли и килими.7,5 ?

LBMBAIC Метален Гребен, За да се Грижа за Куче, С Дълги и Широки Зъбци Професионален Гребен за Кучета Намалява Спутывание козината

BGN 9.49

Наличност
На склад

ЕРГОНОМИЧНА ПЛОСЪК обтекаемая тънка ЛЕКА дръжка ПО-дълги, широки, остри, тънки, кръгли зъб от НЕРЪЖДАЕМА СТОМАНА. МАТОВО покритие ЦВЯТ ROYALBLUE ЗДРАВ И устойчив на БОЯДИСВАНЕ. ДВОЙНИ СТРАНИЧНИ 50% ГРУБИ ЗЪБИТЕ на гребена, 50% по-тънки зъбите на гребена.Нова, чиста и пълна опаковка. 100% безопасно за кожата на домашни животни. 【Професионална тънка лека алуминиева гребен, за да се грижи за конете.】 Метални зъбни гребен за кучета е с нов дизайн на целия организъм.Тънка дръжка гребен за кучета хрътка с плосък дизайн намалява общото тегло, изчистен дизайн гребен за кучета в двата края на дръжката отговаря на позицията на ръцете по време на употреба.Позволява на потребителя да се чувства по-комфортно. 【Плосък дизайн лачена матова дръжка на кралския син цвят.】 Тази гребен, за да се грижи за кучетата е с дръжка от алуминиев материал с ширина 0,6 мм, лека и здрава.Гребен за домашни кучета с извити шлайфане на края на ергономични дръжки и е по-подходящ за използване.Royal blue покритие за печене, устойчив цвят, който не избледнява. 【По-дълги И широки заострени щифтове от неръждаема стомана.】 Нашата дългият гребен за кучета с щифтове с 50% по-плътен и с 50% по-широк зъбите с двойни страни 34 мм. Тази метален гребен за грижа за кучето си има кръгли щифтове от неръждаема стомана, които не увреждат кожата на домашни любимци. зъбите са дълги гребени за кучета могат да достигнат до дълбока вълна с дълги коси кучета и котки. идеален за отстраняване на заплитане, заплитане и възли.Гребен за да се грижи за кучета с кръгла глава, с гладка повърхност и без чеп, могат да се използват за ретуширане, масаж и формирането на здрава кожа. 【Подходящ за кучета И котки С дълга гъста коса.】 Широк метален гребен за кучета prefect се използва за дълги, увивни, преки, гъста коса на малки, средни и големи кучета или котки.Специален антистатичен процес предотвратява загубата и спутывание козината, като я прави по-мека.Достатъчно е безопасна за кучета и котки от всички породи и размери.

Опции за продукта

Свързани продукти