.

.

SEWACC 10 бр. на Притежателя на Дизайна на Кръста Лупи Модел За Съхранение на Телефони С Осветление за Четене Увеличительный Проверка на Домакински Комплект Скоба За Р?

SEWACC 10 бр. на Притежателя на Дизайна на Кръста Лупи Модел За Съхранение на Телефони С Осветление за Четене Увеличительный Проверка на Домакински

BGN 5.26

Наличност
На склад

ПОСТАВКА за химикалки с диамант рисунки - В достатъчно количество, което може да отговори на вашите различни нужди в употребаСВЕТЛИННА ПЛАКА - С рационално подбрани увеличительной леща, която може да се прилага за домашна употреба, ръчно рисувани, шиене и много други.Набор от инструменти за диамант художествена живопис-Увеличително стъкло, за да хлътва бормашини гладко и полированное, удобно за хващане и лесно за тях да управляват.ТЕЛЕФОННА ЛУПА SCREE - избор от висококачествено стъкло и пластмаса, който практически и портативен.Пробивни дръжки с кристали-Със сгъване дизайн, удобен за вас регулация на наблюдаваната ъгъл.Пратката включва в себе си 10 x лупи за писалки Особености -Специално проектиран за диамант художествената живопис, бродерия и маникюр, той може да помогне за увеличаване на детайлите, за да се залепи по-добре комплекти от диаманти или кристали за деца. -Целият външен дизайн на притежателя на химикалки magnifier-това е просто и щедро шевна крестовина. -Сгъваем дизайн позволява лесно да ги постави в джоб или раница за удобно ползване по всяко време, когато лупа за рисуване кристали. -Размер : Приблизително 4. -Можете да споделите този практичен инструмент със семейството си и приятели, и този инструмент може да им помогне да завърши много работа по рисуване ръцете си с помощта на телефона scree magnifier. -Това също може да бъде обикновена лупа за увеличаване на екрана на вашия телефон, като по този начин помага да се чете и да се възпроизвеждат телефонна писалка за рисуване кристали. -Цвят : прозрачен инструменти за рисуване дрелью -Материал : пластмаса и стъкло двойни стъклени лещи Информационни тави за стоки Сгъваем дизайн и ниско тегло, лесен и удобен за използване.Писалка за рисуване кристали със собствените си ръце Този продукт е изработен от висококачествена пластмаса и стъкло и преносим. увеличително стъкло, с лупа-притежател на писалки, подходящи за работа по рисуване диаманти и маникюр.

Опции за продукта

Свързани продукти