.

.

2 бр. Жично Стопорный Габър, D6.3L50/ D6.3L70 Тежкотоварни Предпазен Свързващ Вал Стопорный Габър Квадратна Контур Жично Стопорный Щифт за Ферма Тревата Градина 2 Размер п?

2 бр. Жично Стопорный Габър, D6.3L50/ D6.3L70 Тежкотоварни Предпазен Свързващ Вал Стопорный Габър Квадратна Контур Жично Стопорный Щифт

BGN 1.00

Наличност
На склад

【Обхват】 е Подходяща за приложения, бързо освобождаване в повечето ситуации 【Широко се използва】 чудесно за десктоп триони, тревата, градинарство, земеделие, камион, лодка, на ремарке или други запирающих устройства. 【Квадратен стопорный габър вала】 Тези мрежестите стопорные пина представляват щифт с метална линия, извива през глава и прикрепен към багажник на противоположния край. 【Качествен материал】 е Изработен от висококачествена неръждаема стомана 316, притежава висока устойчивост на корозия и е трайна в условията на солена вода, подходящ за продължителна употреба на открито. 【Здрава конструкция】 Тези извити стопорные пина имат солидна конструкция и разумна структура, които са много удобни за използване и не отшумяват по време на употреба. 【Обхват】 е Подходяща за приложения, бързо освобождаване в повечето ситуации. 【Широко се използва】 чудесно за десктоп триони, тревата, градинарство, земеделие, камион, лодка, на ремарке или други запирающих устройства. 【Квадратен стопорный габър вала】 Тези мрежестите стопорные пина представляват щифт с метална линия, извива през глава и прикрепен към багажник на противоположния край. 【Качествен материал】 е Изработен от висококачествена неръждаема стомана 316, притежава висока устойчивост на корозия и е трайна в условията на солена вода, подходящ за продължителна употреба на открито. 【Здрава конструкция】 Тези извити стопорные пина имат солидна конструкция и разумна структура, които са много удобни за използване и не отшумяват по време на употреба.Характеристика : - Който ще бъде идеално да се работи като заместител на изгубената информация и заключва в правилното положение.- Метална панта в края на извита тел фишове за багажник за лесно фиксиране и отстраняване. - Прилича на битумен габър, но с телена линия, осигурени до края. Идеална за бързо изключване.Спецификация : Име на продукта : Квадратен стопорный щифт за заключване на вала Материал изделия : 316 Неръждаема стомана Цвят на продукта : сребърен Размер на продукта : както е показано В комплекта са включени : 2 × Квадратен стопорный щифт за заключване на вала.

Опции за продукта

Product Name:
Square Shaft Locking Lock Pin
Product Material:
Stainless steel 316
Product Color:
Sliver
Product Size:
As Shown
Package included:
2 × Square Shaft Locking Lock Pin:

Свързани продукти