.

.

SEWACC Декор за Хелоуин, Декор за Хелоуин, Декор за Хелоуин, Албум за изрезки, Хартия за Scrapbooking, не на Думи, Хартия, Хартиени Листове, Цветни Подаръчни Етикети, Офис Инте?

SEWACC Декор за Хелоуин, Декор за Хелоуин, Декор за Хелоуин, Албум за изрезки, Хартия за Scrapbooking, не на Думи, Хартия, Хартиени

BGN 0.33

Наличност
На склад

Материал, хартия за scrapbooking с ръцете си : Широко се използва в писма, бележки, пликове, кошници карти, албум със снимки, албум за изрезки и много другиХартия за албуми с ръцете си : идеален за направата на празнични картички, украса, оригами със собствените си ръце, бележки, съобщения и т. на Хартия, за да влезете пътуване : Вашите деца и приятели ще бъдат щастливи, когато получите бележка или подарък етикет с декорация със собствените си ръце.Етикети за профила си в собствените си ръце : хартиени листа може да се направи в продължение на много часове забавление!Те ще ви добро настроение.Лента за scrapbooking : Тази хартия, албуми, които са отлични за създаване на уникални творения, така че ще можете да запазите спомените си живи.Материал, хартия за scrapbooking с ръцете си : Широко се използва в писма, бележки, пликове, кошници карти, албум със снимки, албум за изрезки и много други.Хартия за албуми с ръцете си : идеален за направата на празнични картички, украса, оригами със собствените си ръце, бележки, съобщения и т. на Хартия, за да влезете пътуване : Вашите деца и приятели ще бъдат щастливи, когато получите бележка или подарък етикет с декорация със собствените си ръце.Етикети за профила си в собствените си ръце : хартиени листа може да се направи в продължение на много часове забавление!Те ще ви добро настроение.Лента за scrapbooking : Тази хартия, албуми, които са отлични за създаване на уникални творения, така че ще можете да запазите спомените си живи.Списък на опаковката 60 листа хартия за албуми Функции - много е удобно да се използва тази хартия за производство на пощенски картички, които можете да дадете на приятелите си на фестивала. - добър избор за производство на фонова хартия със собствените си ръце за вашите фотоалбуми, много романтична атмосфера. - Материал : Хартия. - Широко се използва в писма, бележки, пликове, кошници карти, албум със снимки, албум за изрезки и много други.

Опции за продукта

Свързани продукти