.

.

Хидратиращ лосион Dukal. Опаковка от 100 броя лосион за ръце и тяло. Мек кокосов аромат Съдържа алое, витамин е, с формула без съдържание на алкохол, предотвращающую заг?

Хидратиращ лосион Dukal. Опаковка от 100 броя лосион за ръце и тяло. Мек кокосов аромат Съдържа алое, витамин е, с формула без съдържание

BGN 9.46

Наличност
На склад

ОВЛАЖНЯВАЩ ЛОСИОН ЗА КОЖАТА : Това е средство за грижа за кожата, предназначени за безопасно ежедневна употреба за възстановяване на естествената влага на кожата и укрепване на слаби ноктиКрем кокос смесва с алое и витамин е в този хранителен лосьоне за кожата на ръцете и тялото.Предлага се в удобни опаковки за еднократна употреба за удобство на употреба.Обемът на всяка опаковка : 0,35 грама. Количество в опаковка : общо 100 бутилки в опаковката.ПЕРФЕКТНА ЗАЩИТА ОТ СУХОТА : Този хидратиращ крем е обогатен с витамини, климатик и хазарт се наблюдава забавяне вещества за овлажняване и подхранване на кожата.Мека, нежна формула помага да се предотврати изсушаване и напукване на кожата и запазване на нейната цялост.Уникална, дълбоко проникване на формула омекотява загрубели и необработени места.ДЪЛБОКО ПРОНИКВАНЕ ФОРМУЛА : Този не съдържащ алкохол ароматизиран крем за тяло е леко хидратиращо средство, което се грижи за кожата с помощта на ультрапитательной мека формула и я предпазва от изсушаване.Прави кожата по-мека и разглаживающейся.Създава защитна бариера за кожата, предпазва я от загуба на влага.УДОБЕН ЗА ЕЖЕДНЕВНА УПОТРЕБА : Лосион за грижа за кожата се предлага в опаковки от 0,35 грама, идеално подходящи по размер за лесно използване и лесен за боравене.Хидратиращ крем има лек, приятен аромат.Не съдържа алкохол за ръце.Крем за ръце и тяло е предназначен за честа употреба като овлажняващ средства, за да защитите кожата си за един прием. Климатици и омекотители образуват копринена бариера, което предотвратява загубата на влага.Предназначена за безопасно еднократна употреба, прилагане на различни видове кожа.Благоприятни за кожата лосион за тяло съдържа подхранващи съставки за допълнителна грижа за кожата, които представляват бариера за защита на кожата от дразнители и предпазват от сухота, огрубение, лющене и сърбеж на кожата.Бързо впитывающийся хидратиращ крем, разработен за увеличаване на способността на кожата привличат, задържат и разпределят влагата.

Опции за продукта

Свързани продукти