.

.

BXGTECH 10 двойки 22-инчов меко затваряне на долния държач за чекмеджета пълно изтегляне сачмен лагер, скрит под плота пътеки запирающих устройства скрити релси на пист?

BXGTECH 10 двойки 22-инчов меко затваряне на долния държач за чекмеджета пълно изтегляне сачмен лагер, скрит под плота пътеки запирающих

BGN 0.33

Наличност
На склад

BXGTECH 10 двойки чекмеджета бескаркасного тип с меко затваряне за дъното за закрепванеСкрит дизайн направляващи прави мебелите по-красив и висок клас.Напълно представено отвор осигурява достъп до всичко выдвижному на пощенска кутия.Висококачествен материал - Изработен от студено валцувани стоманени с оцинкованным покритие, което издръжлив за продължителна употреба.Дебелина на материала : 1. Сигурни и безшумни чекмеджета са с меко затваряне отдолу са идеални за шкафове, плот постамент и кутии с общо предназначение. Товароносимост 75 кг (35 кг), отговаря на повечето от условията на ежедневна употреба, както и при отваряне и затваряне липсва шум, което означава, че те на никого не пречат.Пратката включва : 10 чифта / кутия, 40 бр. винт 6 # * 1/2 и 60 бр. винт 7 # * 5/8 в комплект, инструкции за инсталиране.Обслужване на КЛИЕНТИ - Ако вашите очаквания не се материализират или имате някакви проблеми с качеството, моля не се колебайте да кликнете на "Свържете се с продавача", за да се свържете с нас, ние ще се свържем с вас, след като получим вашето съобщение, но не по-късно от 24 часа. Плавно отваряне и затваряне, създайте за вас приятна и спокойна семейна обстановка.Напълно представено отвор осигурява достъп до всичко выдвижному на пощенска кутия.Скрит дизайн на водещата прави мебелите по-красив и висок клас, както и водач намира в долната част на чекмедже за повишаване на сигурността за използване.Пратката включва : 10 чифта / кутия, 40 бр. винт 6 # * 1/2 и 60 бр. винт 7 # * 5/8 в комплект, инструкции за инсталиране на пакет.

Опции за продукта

Свързани продукти