.

.

Батерия за фотоапарат ZRQYHN Np-45/Li-40b с едно зарядно устройство за USB с LCD дисплей в Черен цвят, Интелигентно зареждане цифров чип Микрокомпютър, за пътуване на открито, ?

Батерия за фотоапарат ZRQYHN Np-45/Li-40b с едно зарядно устройство за USB с LCD дисплей в Черен цвят, Интелигентно зареждане

BGN 0.67

Наличност
На склад

? Е изработена от качествена пластмаса, здрав и издръжлив на употреба, осигурява дълъг срок на експлоатация ? Подходящ за батерията NP-45/Li-40 B, той може да зарежда батерията много бързо. ? Се използва интелигентно зареждане цифров чип микрокомпютър, има защита от претоварване на виновните, презареждането, късо съединение, е безопасен и лесен за употреба. ? Оборудвани с LCD дисплей, можете да провери дали е заредена батерията. ? Преносим и лек, удобен за переноске перфектният аксесоар за пътуване на открито, на бизнеса и т. Характеристика : 1. Изработен от качествена пластмаса, здрав и издръжлив на употреба, осигурява дълъг срок на експлоатация. Подходящ за батерията NP-45/Li-40 B, той може да зарежда батерията много быстро3. Приет въз основа на интелектуална зареждане на цифров чип микрокомпютър, има защита от претоварване на виновните, презареждането, късо съединение, е безопасен и лесен за употреба. Снабден е с LCD дисплей, можете да провери дали е заредена батерията. Преносим и лек, удобен за переноске перфектният аксесоар за пътуване на открито, бизнес и т. Спецификация : Функции : 1. Изработен от качествена пластмаса, здрав и издръжлив на употреба, осигурява дълъг срок на експлоатация. Подходящ за батерията NP-45/Li-40 B, той може да зарежда батерията много быстро3. Приет въз основа на интелектуална зареждане на цифров чип микрокомпютър, има защита от претоварване на виновните, презареждането, късо съединение, е безопасен и лесен за употреба. Снабден е с LCD дисплей, можете да провери дали е заредена батерията. Преносим и лек, удобен за переноске перфектният аксесоар за пътуване на открито, бизнес и т. Параметри : Състояние : 100% чисто нов Материал : пластикмодель : NP-45/Li-40 B Едно зарядно Вход : 5 В = 1-2 И 10 W Изход : 4.2/8,4 = 0,6 Дисплей за зареждане : LCD дисплей Цвят : както е показано на снимката Размер : прибл.6 Тегло : Приблизително 55 g / 1,9 унции Осъществяване списък : 1 * Зарядно устройство 1 * USB кабел 1 * Ръководство за потребителя.

Опции за продукта

Features:
1. Made of qualified plastic, solid, firm and durable to use, ensures a long service time.:
2. Suitable for NP-45/ Li-40B battery, it can charge battery very quickly:
3. Adopted of Intelligent charging of microcomputer digital chip, it has overcurrent protection, overcharge protection, short circuit protection, safe and easy to use. :
4. Equipped with a LCD screen display, you can check whether the battery is fully charged. :
5. Portable and lightweight, easy to carry, ideal accessory for outdoor travel, business etc. :
Specification:
Condition:
100% Brand New
Material:
plastic
model:
NP-45/ Li-40B single charger
Input:
5v= 1-2A 10w
Output:
4.2V/ 8.4 = 0.6 A
Charging display:
LCD display
Color:
As Pictures Shown
Size:
approx.8*5*1.6cm/3.1*2*0.6in
Weight:
Approx.55g/1.9oz
Package list:
1 * Battery Charger :
1 * USB Cable :
1 * Manual :

Свързани продукти