.

.

Гъба Foamstar Natural Sponges - 10 x, Екологично Чистата Гъба Драскате Без Драскотини, кухня, трапезария, Биоразградими Гъба-Чистачи на растителна основа за миене на съдове, Без ?

Гъба Foamstar Natural Sponges - 10 x, Екологично Чистата Гъба Драскате Без Драскотини, кухня, трапезария, Биоразградими Гъба-Чистачи

BGN 9.33

Наличност
На склад

?ГЪБА от РАСТИТЕЛНИ ВЛАКНА : са Съставени само от натурални съставки с най-високо качествоТези екологично чисти гъба за миене на съдове са идеални за екологично чист начин на живот!С нашите биоразлагаемыми кухненски пари могат да се спасят сметища и да направят планетата по-безопасно. ? НЕ се НАТРУПВА НЕПРИЯТНИ МИРИЗМИ : Естествена целлюлозная гъба Foamstar е изработен от безопасен и екологичен материал.Ние сме използвали само най-добрата премиальную смес от влакна, сизал и гъби от естествена дървесна маса, за да направи тези гъби са нетоксични.Те не се абсорбират неприятната миризма, като други гъби, и те могат да се мият в съдомиялна машина. ? НЕВЕРОЯТНА МОЮЩАЯ СПОСОБНОСТ : всяка натурална гъба за миене на съдове двустранно.Меки, супер впитывающая гъба, която ще събере цялата мръсотия, мазнини и копоть с това, че си миеш.И твърда, здрава чистящая страна за сложни работи, като миене на чинии, тенджери, измиване на стени или подове.Преработени гъби за почистване запази вашите работни повърхности чисти и свежи. ? ЕФЕКТИВНО ПОЧИСТВАНЕ и ДЪЛГОЛЕТИЕ : Тези компостируемые гъба за почистване лесно се отстранява мръсотия, грес, копоть и други замърсяване бързо и ефективно, спестява вашето време и усилия.Но не се притеснявайте, той лесно се разпада и е краткотрайно.В естествени битови губках за почистване технология се използва 10 пъти компресия и подобряване на синтеза, която позволява по-плътно скруббировать материали, те служат по-дълго време в сравнение с традиционните пари, което ви гарантира продължително и надеждно използване. ? НЕСКРЕБУЩИЕСЯ почистващи ВЛАКНА : не е нужно да се притеснявате за царапинах.Можете дори леко четката деликатни предмети, като например стъклени прозорци, тенджери и тигани с незалепващо покритие и скъпи стъклена чиния.Ние се чувстваме по-сигурни, знаейки, че не царапающейся повърхността не остават никакви следи от надраскване или развод. Нашите гъба Foamstar natural предлагат ефективен начин за премахване на упорити замърсявания, без да оставя драскотини.

Опции за продукта

Свързани продукти