.

.

Ipetboom Кръгъл Аквариум, Прозрачни Стъклени Вази, Стъклени Терариуми за растения, Кръгла Стъклена Ваза, 6 бр., Гидропонные Контейнери, Betta, Аквариум, Сеялка, в Централна?

Ipetboom Кръгъл Аквариум, Прозрачни Стъклени Вази, Стъклени Терариуми за растения, Кръгла Стъклена Ваза, 6 бр., Гидропонные

BGN 3.33

Наличност
На склад

КУПА за ПОДАРЪЦИ за ПАРТИ - Купа за риба, изработена от здрава и стабилна пластмаса, е сигурна и ще служат за известно времеМИНИ аквариум - не е толкова лесно да се повреди, като стъклен аквариум, можете да използвате този малък аквариум без никакви повреди.БАЛОН за ТЕРАРИУМА - Напълнете свежи цветя, копринени букети, сборник, стъклени мъниста или декоративни топки.Компактен размер, дисплей не заема твърде много място.ПРОЗРАЧНА ВАЗА за ЦВЕТЯ - дизайн, този малък аквариум ще се превърне в чудесен партньор за настаняване на вашата риба или скариди.СТЪКЛЕН аквариум BETTA - Аквариум за риби, изработен от пластмаса, здрав и надежден, той ще ви известно време.Пратката включва 6 x мисок за риба, Особености-Пластмасова купа за риба многофункциональна, в нея могат да се отглеждат риба, скариди, костенурки, раци и т. Анти-падането на аквариума. -Аквариум за риби, изработен от здрава и стабилна пластмаса, здрав и надежден и известно време ще ви служи террариумом. -Моля, прозрачен дизайн, ясно можете да видите условията на живот на малка декоративна ваза, вдигната рибки. -Напълнете свежи цветя, копринени букети, сборник, стъклени мъниста или декоративни топки.Компактен размер, дисплей не заема твърде много място в кръгла пластмасов аквариум за риби. -Цвят : Прозрачни златни чаши за рибки -Пластмасов аквариум за риби също може да се използва като гнездото за водни растения, за да направите със собствените си ръце миниатюрна чаша за партита във водния градината. -Материал : пластмасов съд за бонбони Размер : 12,50 X12,50 X10,00 см / 4,91 X4,91 X3 террариумная ваза.Описание на продукта Купа-ваза за риба е Направена от висококачествен материал в аквариум по-стегната и по-здрава от стъклото. в този малък аквариум за риби могат да се поставят цветя и растения, чрез промяна на стария стил на вашия дом. прозрачни кръгли паници за риба, Можете да използвате за отглеждане на домашни рибки или съхранение на красиви цветове, както и да придадат елегантност на вътрешното помещение.

Опции за продукта

Свързани продукти